Geef live advies aan Bert van Marwijk met IkCoachBERT voor iPhone en iPad

ikcoachbert iphone ipad appHet moge natuurlijk duidelijk zijn dat we allemaal beretrots zijn op onze bondscoach Bert van Marwijk. Als jij denkt dat je net zo goed kan coachen als deze man en hem van advies wilt voorzien dan kan dat, live tijdens de EK-wedstrijden met de IkCoachBERT-app voor iPhone en iPad!

In deze app kan je, samen met alle andere mobiele coaches die Bert vanaf hun iPhone, iPad of Android willen ondersteunen met het maken van beslissingen, tijdens elke EK-wedstrijd waarin Nederland in actie komt, verschillende adviezen geven. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven welke strategie volgens jou gebruikt moet worden en je kan aangeven welke speler er voor welke speler gewisseld zou moeten worden. Naast adviezen kan je tijdens de wedstrijd ook je een beoordeling geven aan een speler of aan het algemene spel.

Screenshots

In het overzicht kan je tijdens de wedstrijd live inzicht krijgen in de adviezen die door alle gebruikers zijn gegeven. Je ziet de populairste opstellingen en adviezen en je ziet de populairste verwachting voor de uitslag van de wedstrijd. Hét scherm dus dat tijdens de wedstrijd op Berts iPhone moet verschijnen!


IkCoachBERT voor iPhone & iPad

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord