MovieMeister: alle films op televisie in één overzicht op je iPhone

moviemeister voor iPhoneKijk jij regelmatig films op TV en moet je daarvoor ook altijd de papieren tv-gids of de tv-gids op je iPhone doorspitten? Met de Nederlandse iPhone-app MovieMeister is dat niet langer nodig! In deze app vind je namelijk in één overzicht alle films die vandaag op de Nederlandse televisie te zien zijn en dat is meteen het enige dat de app voor je doet. Lekker simpel dus!

Alle films staan op volgorde van aanvangstijd. Naast informatie over de film zoals een korte beschrijving en natuurlijk de zender waarop de film te zien is, vind je in het overzicht ook de rapportcijfers die de films krijgen. Lage cijfers kleuren rood, hoge cijfers kleuren groen zodat je in het overzicht meteen ziet welke films aangeraden worden en welke niet. De cijfers zijn afkomstig van de reuzachtige filmdatabase IMDb.

Wanneer je doortikt op een film vind je een afbeelding en informatie over de cast. Daarnaast is het mogelijk de film te delen en je kan meteen door naar de filmpagina in IMDb of Filmtotaal. Ook kan je een herinnering instellen zodat je gewaarschuwd wordt als de film begint. Wel moet je voor deze functie een extra 89 cent neerleggen.

» DEZE APP DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord