KLM komt binnenkort met de KLM Game voor iPhone & iPad?

klm gamePioniers die vroeger hun leven hebben gewaagd hebben het mogelijk gemaakt dat wij vandaag de dag per vliegtuig naar vele bestemmingen wereldwijd kunnen reizen, en daar heeft onze eigen KLM een grote rol in gespeeld. De KLM daagt je nu uit om zelf in de schoenen te gaan staan van deze pioniers en een geheel eigen luchtvaartmaatschappij te runnen.

Uiteraard zal je de luchtvaartmaatschappij wel virtueel gaan runnen, en zoals het er nu naar uitziet in ieder geval op de iPad.Veel over de 'KLM Game' is er helaas nog niet bekend. Op de Facebook-pagina van KLM is de volgende iPad-screenshot geplaatst en daar door veel fans vreugdevol op gereageerd. Het lijkt er dus op dat deze game met open armen door het publiek verwelkomd in de App Store zal worden.

klm game

Meer informatie over de KLM Game kunnen we je dus nog niet geven. Wel kan je alvast een bezoekje brengen aan game.klm.com om een trailer te bekijken en je e-mailadres achter te laten om zo op de hoogte gebracht te worden wanneer de game beschikbaar is. Naar alle verwachting zal dit in het voorjaar nog gebeuren.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord