Shoot the Fokkers: vliegtuigen neerknallen in de Eerste Wereldoorlog op je iPhone en iPad

shoot the fokkers iphone iPadIn het nieuwe iPhone- en iPad-spel Shoot the Fokkers ga je terug in de tijd naar de verschrikkelijke Eerste Wereldoorlog. In het spel ben jij een soldaat die vanuit een ronddraaiende schietstoel op de grond, vliegtuigen uit de lucht schiet. Het spel maakt daarbij gebruik van de gyroscoop in je iPhone en iPad. Dat maakt dat je je echt in de schietstoel, en dus echt in het strijdveld, bevindt.

Door rond te draaien kan je je wapens richten op één van de vliegtuigen die vanuit de verte aan komen vliegen. Door op het scherm te drukken, vuur je kogels af. Wanneer je een vliegtuig vaak genoeg geraakt hebt, dondert deze naar beneden. Maar raak je ze niet, dan raken ze jou en ook jij hebt geen oneindig leven in het spel. Je dient dus zoveel mogelijk vliegtuigen neer te knallen voordat je zelf het loodje moet leggen. Vergeet daarbij vooral niet regelmatig om je heen te kijken, de vijand kan immers van elke kant aan komen vliegen.

De graphics in Shoot the Fokkers zijn dik in orde en ook het geluid is van goede kwaliteit. Het gebruik van de gyroscoop voegt een spannend, extra spelelement toe. De ontwikkelaar belooft inverdere versies nog veel meer features aan de game toe te voegen.

 
Shoot the Fokkers
Prijs: € 1.79

» LEES MEER OVER DEZE APP

hr schaduw_4

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord