WhatsApp Messenger

Het complete overzicht voor WhatsApp Messenger voor iPhone. Ontdek tips en features om de WhatsApp-app nog slimmer en beter te kunnen gebruiken op je telefoon.

Download WhatsApp Messenger voor iOS

Spotify voor iPhone

Het complete overzicht voor Spotify voor iPhone en iPad. Ontdek tips en features om de Spotify-app nog slimmer en beter te kunnen gebruiken op je telefoon of tablet.

Download Spotify voor iOS

iOS basisfuncties

iOS is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld. Als je de functies en vele mogelijkheden van iOS eenmaal hebt ervaren, weet je waarom je voor iPhone of iPad hebt gekozen.

Zoek mijn iPhone

Met Zoek mijn iPhone kun je je iPhone beschermen tegen diefstal en verlies en kan je het apparaat vinden als je het overhoopt toch ooit kwijtraakt of als je iPhone wordt gestolen.

Download Zoek mijn iPhone voor iOS

Dankzij de miljoenen iOS-apps uit de App Store kun je al je favoriete bezigheden soms veel handiger en efficiënter doen. Lees onze tips om het maximale uit de App Store te halen.

Lees meer over de App Store

Beheer al je afspraken handiger en slimmer met onze tips voor de Agenda-app voor iPhone en iPad.

AirPods

airpods icoontjes

Het complete overzicht van AirPods voor iPhone, iPad en iOS. Ontdek tips en features om het maximale uit je AirPods te kunnen halen en ze optimaal in te stellen.

Meer over AirPods

Het complete overzicht van Netflix voor iPhone, iPad en iOS. Ontdek onze tips en features om het maximale uit de Netflix-app te kunnen halen en de app optimaal in te stellen.

Download Netflix voor iOS

   Berichten, foto's en documenten versturen

Lees hier tips om berichten, foto's, video's en documenten met WhatsApp naar vrienden en familie te sturen.

   WhatsApp overzetten

Heb je een nieuw telefoonnummer of een nieuwe telefoon? Dan wil je natuurlijk niet dat je WhatsApp-berichten en groepen verloren gaan. Wij leggen je uit hoe je WhatsApp het beste kunt overzetten naar een nieuwe telefoon of een nieuw nummer:

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord