AppEvent: Frustr8tor voor iPhone en iPad vandaag gratis

frustr8tor iphone ipad appVandaag kan je tijdens het AppEvent het puzzelspel Frustr8tor voor iPhone en iPad helemaal gratis downloaden. Deze breinkraker test verschillende vaardigheden zoals jouw inzicht, logisch denken en doorzettingsvermogen, allemaal in één puzzel!

App Store beschrijving

De puzzelgame Frustr8tor (spreek uit als frustrator) is gebaseerd op een schijnbaar eenvoudig probleem: verdeel bollen over het spelbord zonder dat ze op eenzelfde horizontale, verticale of diagonale lijn liggen. Van het fysieke Frustr8tor bordspel, gebaseerd op het 8-queens schaakprobleem en Spel van het Jaar in 2007, zijn inmiddels al meer dan 200.000 stuks verkocht. Als app krijgt het spel een geheel nieuwe dimensie!

Screenshots

De app bestaat uit diverse soorten puzzels met verschillende moeilijkheidsgraad. Stel je brein op de proef door een snellere tijd te scoren dan je vrienden! Kom je er met logisch denken niet uit, maak dan de tactische afweging om hints te gebruiken. De Frustr8tor is de absolute puzzeluitdaging voor spelers van 8 tot 80 jaar.


Frustr8tor voor iPhone & iPad

Prijs: Gratis! (alleen op 6 juni 2012)

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord