HP Slate komt in juni uit

hpslateDe HP Slate, een concurrent van Apple's iPad, moet in juni dit jaar uitgebracht worden. Helaas is dit nog niet bevestigd door HP, evenals de prijs van het apparaat. Geruchten zeggen dat de Slate rond de 400 euro gaat kosten, iets goedkoper dan de iPad dus.

De HP Slate beschikt over een Intel-processor, een webcam, een cardreader en draait onder het nieuwe Windows 7. Of Windows beter dient als OS voor een tablet dan het OS van Apple is de vraag; in ieder geval ondersteunt Windows wél Flash in tegenstelling tot de iPad.

Een preview van de HP Slate komt waarschijnlijk in juli. Op de CES was het apparaat eerder al te zien, alleen als prototype.

 

De HP Slate draait onder Windows 7, en kan dus in tegenstelling tot de Apple iPad Flash video's en spelletjes afspelen. Ook werken Adobe Air-applicaties op de HP Slate. De ondersteuning van Flash wordt door HP benadrukt bij promotoie-activiteiten en lijkt het grootste pluspunt van de Slate ten opzichte van de iPad te zijn. Andere kenmerken van de Slate zijn de aanwezigheid van een Intel Atom-processor van Intel, een usb-aansluiting, een cardreader en een webcam.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord