'iPad komt in september naar Nederland voor 420 euro'

actievoorwaarden-ipad-spel-hyvesUit een prijzenspelletje op de bekende sociale netwerksite Hyves kan worden afgeleid dat Apple's iPad in Nederland verkocht gaat worden voor 420 euro. De iPad is vanaf september op de Nederlandse markt beschikbaar, zo vertellen de actievoorwaarden van het spelletje (zie afbeelding).

Hyvers kunnen in het spelletje van FrieslandCampina meerdere prijzen winnen waaronder vier iPads. In de actievoorwaarden staat bij deze hoofdprijs het volgende vermeld: "Deze prijs kan pas worden uitgekeerd in september 2010 in verband met de beschikbaarheid van dit nieuwe product in Nederland." Verder wordt vermeld dat de iPad een waarde heeft van 420 euro.

Helaas is het niet duidelijk of FrieslandCampina een schatting maakt, of dat zij over informatie beschikken omtrent de lancering van de iPad in Nederland. Als we de prijs mogen geloven, zou het hier gaan om het 16GB model omdat deze in de VS een prijs heeft van 500 dollar. Overigens staat in de actievoorwaarden van het spelletje niet vermeld om welk model het gaat.

Apple heeft nog steeds niets losgelaten over de lancering van de iPad in alle Europese landen.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord