'Apple begonnen met productie nieuwe iPad'

ipad_1g_2Volgens The Wall Street Journal is Apple begonnen met productie van de tweede generatie van de iPad. De krant beweert dat de nieuwe iPad dunner is, een ingebouwde camera heeft en een snellere processor. Zowel de voorkant als de achterkant zal beschikken over een camera. Zo wordt ook FaceTimen op de iPad mogelijk.

Er gaan al langere tijd geruchten over de specificaties van de nieuwe iPad. Veel daarvan worden bevestigd door The Wall Street Journaal die doorgaans met betrouwbare bronnen werkt. Wel worden er ook geruchten verworpen. Zo krijgt de nieuwe iPad geen hogere resolutie dan zijn voorganger. Apple zou het uiteindelijk niet gelukt zijn dit te realiseren.

Wanneer de iPad precies gelanceerd gaat worden is nog niet bekend. The Wall Street Journal verwacht dat de iPad in één van de komende maand op de markt komt. Eerdere geruchten beweren dat het apparaat wordt geïntroduceerd op een kleinschalig Apple-evenement in maart.

Over de prijs vertelt The Wall Street Journal dat deze vergelijkbaar is met de huidige prijs die betaald moet worden voor de iPad.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord