Apple kondigt media-event op 2 maart aan

apple_event_maart_2011Apple heeft vandaag officieel bekend gemaakt dat op 2 maart een media-event zal plaatsvinden in het Yerba Buena Center in San Francisco. Vrijwel zeker is, als we naar de lay-out van de uitnodiging kijken, dat het media-event in het teken zal staan van de iPad 2.

We zullen vol spanning afwachten wat Apple ons 2 maart, 19:00 uur Nederlandse tijd bekend zal maken. Het is nog niet bekend of het event weer live via de website van Apple te bekijken is, maar dit zal ongetwijfeld kunnen.

Geruchten die zich al lange tijd de ronde doen over de opvolger van de huidige iPad vertellen ons vaak over een kleiner en dunner apparaat maar wel de hetzelfde schermgrootte en dezelfde resolutie, een Retina Display zou er voor de iPad dus nog niet inzitten. Verder zou de nieuwe generatie van de iPad natuurlijk beschikken over een camera in zowel de voorkant als de achterkant. Ook aan de binnenkant biedt het apparaat meer zoals een snellere processor.

Uiteraard is het mogelijk dat Apple ons meer laat zien naast de iPad 2 op 2 maart. 'Come see what 2011 will be the year of'.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord