Problemen met iPad bij verbinden 3G-netwerk van Vodafone

ipad2_internetEen waarschuwing voor klanten van Vodafone: update je iPad niet naar iOS 4.3. Veel mensen op het forum van Tweakers.net melden dat zij na het updaten naar de nieuwste softwareversie problemen ondervonden met het verbinden met het 3G-netwerk op hun iPad.

Het probleem doet zich echter niet bij iedereen voor. Degenen die wel last hebben van het probleem melden dat hun iPad bij het verbinden met het 3G-internet crasht. Het apparaat loopt vast en opnieuw opstarten is hier de enige oplossing voor.

Vodafone erkent het probleem en gaat samen met Apple op zoek naar een oplossing. Het probleem speelt tot nu toe alleen bij Vodafone. Gebruikers van andere providers hebben geen last van het probleem.

Een woordvoerder van Vodafone meldt dat het volstrekt onduidelijk is wat het probleem veroorzaakt. Er werd eerder ook al melding van het probleem gedaan bij de iPhone 4. Hier zijn echter veel minder meldingen over.

Volgens Vodafone is de enige voorlopige oplossing het apparaat zonder simkaart opstarten en hem vervolgens drie keer resetten. Toch wordt aan Tweakers.net via de e-mail gemeld dat ook dit het probleem niet altijd oplost.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord