iPad 2 vanaf vrijdag om 17:00 uur in Nederlandse winkels

ipad_2_08De iPad 2 zal in Nederland vanaf 25 maart om 17:00 uur te koop zijn bij alle Apple Authorized Resellers, dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. In de Online Apple Store zou het apparaat vanaf 01:00 uur van start gaan. Naast Nederland wordt de iPad op 25 maart ook in België en 23 andere landen gelanceerd.

De nieuwe, tweede generatie van de iPad is dunner en sneller dan de eerste generatie. Het apparaat beschikt over Apple's A5 chip waardoor het gebruik van de iPad sneller gaat in allerlei opzichten. Internetten, video's bekijken en multitasken zullen allemaal vloeiender verlopen. Qua dikte is de nieuwe iPad 33% dunner dan zijn voorganger.

Tevens beschikt de iPad 2 over twee videocamera's. Eén aan de voorkant en één aan de achterkant. Dit maakt het gebruik van video-opnames en FaceTime mogelijk.

Alhoewel de adviesprijs van de iPad in Europa nog niet bekend is gemaakt wordt verwacht dat de prijs van de iPad 2 in Nederland zal hetzelfde zijn als de prijs van de iPad 1. In vergelijking met de vorige iPad is de nieuwe naast een zwart model ook verkrijgbaar in het wit.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord