iPhone nieuws

Hier vind je alle nieuwsarchieven van de artikelen die de afgelopen jaren op iLogs.nl gepubliceerd zijn.

Apple experimenteert nieuwe iPhone-batterij

batterij_iphoneApple is momenteel bezig met het verbeteren van de batterij van de iPhone. Door de cellen dichter op elkaar te plaatsen, zou de batterij langer mee moeten gaan. Deze nieuwe batterij kan volgens Apple nu drie dagen zonder hem tussendoor op te laden.

De batterij moet in omvang gelijk blijven maar moet tegelijkertijd wel een grotere capaciteit aankunnen. Dit zou mogelijk gemaakt kunnen worden door de cellen van de batterij dichter op elkaar te plaatsen. De interne capaciteit wordt daarmee vergroot.

Lees meer

Drie nieuwe ontwerpen voor de iPhone 5

mogelijk_ontwerp_iphone_5Er gaan al tijden geruchten de ronde over de nieuwe generatie van de iPhone. Deze geruchten vertellen ons onder andere dat Apple op dit moment drie verschillende ontwerpen voor de iPhone 5 in gedachte heeft.

Het eerste ontwerp is een iPhone met een uitschuifbaar toetsenbord, zoals de BlackBerry Torch ook heeft. Een ander ontwerp lijkt op de iPhone 4 maar heeft betere specificaties, zoals een langere batterijduur.

Lees meer

'Apple werkt aan goedkopere en kleinere iPhone'

kleine_iphoneVolgens geruchten is Apple bezig om een goedkopere versie van de iPhone te ontwikkelen. De nieuwe iphone is half zo klein maar daarmee ook half zo duur. De planning is dat de nieuwe iPhone nog deze zomer op de mart te komt.

Providers zijn van plan om de nieuwe iPhone gratis we te geven bij een duur abonnement. Hoe de iPhone er precies uit komt te zien is nog niet bekend, mogelijk zoals op de bij dit artikel gevoegde afbeelding.

VARA's Kassa besteedt aandacht aan vocht- en waterschade bij iPhone

waterschade_iphoneGebruikers van een iPhone zullen vanavond om 18.55 uur toch echt even moeten afstemmen op Nederland 1. VARA's Kassa besteedt namelijk in de komende uitzending aandacht aan de vele klachten die binnenkomen over de garantie bij vocht- en waterschade bij iPhones.

Solid Vision, het reparatiebedrijf dat door T-Mobile wordt ingehuurd, gebruikt volgens veel iPhone-gebruikers vaak 'vocht- en waterschade' als argument dat de schade niet onder de garantie valt. Velen dienen dan alsnog een bedrag neer te leggen om het toestel te laten repareren.

Lees meer

Apple bevestigt witte iPhone 4

iphone4_witMedeoprichter van Apple, Steve Wozniak, heeft de komst van de witte versie van de iPhone 4 bevestigd. Na een lange vertraging is de witte iPhone 4 in de voorverkoop gegaan. De problemen met de onderdelen van het toestel zijn opgelost.

De Engelse webwinkel Expansys is na de bekendmaking direct tot voorverkoop overgegaan. Voor zowel de 16-GB versie als de 32-GB versie betaal je een bedrag van 919,14 pond. Nederlandse providers hebben de witte iPhone 4 inmiddels aan hun collectie toekomstige toestellen toegevoegd. Een voorverkoop is echter nog niet gestart.

iPhone nu kosteloos te unlocken bij T-Mobile

tmobile_logoHet is vanaf nu mogelijk om kosteloos je iPhone simlockvrij te maken, op een legale manier. T-Mobile is het alleenrecht op de verkoop van de iPhone namelijk verloren en dus is een T-Mobile SIMlock niet langer nodig. Op de website van T-Mobile is te vinden hoe je de simlock op je iPhone verwijderd, zie het onderstaande stappenplan.

Vanaf 12 januari worden alle iPhones bij T-Mobile simlockvrij geleverd. Voor klanten die eerder een iPhone bij de provider hebben aangeschaft kunnen hun toestel kosteloos unlocken. Je moet beschikken over een iPhone 4, 3GS of 3G om de methode te kunnen uitvoeren.

Lees meer

Antenneprobleem ook bij nieuwe Verizon iPhone 4

antennagate_iphoneOok de nieuwe CDMA-versie van de iPhone 4 heeft last van een antenneprobleem. De nieuwe versie, die aangeboden wordt door de Amerikaanse operator Verizon, werd gisteren aangekondigd. AnandTech testte het toestel uit en kwam tot de conclusie dat ook deze versie van de iPhone 4 ontvangstproblemen heeft.

De antenne van de Verizon iPhone zit op een andere plaats dan bij de iPhone 4 die we al kennen. Volgens Apple was dit echter niet om het antenneprobleem op te lossen maar was dit ontwerp vereist voor het CDMA-netwerk. Een netwerk dat naast het GSM-netwerk in de Verenigde Staten ook gebruikt wordt.

Lees meer

Bevestigd: Apple komt met CDMA-versie van iPhone 4

iphone4_2De geruchten kunnen bevestigd worden: Apple komt met een CDMA-versie van de iPhone. Dat kunnen we concluderen uit een aankondiging van Verizon, een Amerikaanse operator die gebruik maakt van het CDMA-netwerk. Verizon kon eerder geen iPhone aan klanten bieden omdat het huidige toestel alleen geschikt is voor het GSM-netwerk.

De Verizon iPhone 4 is vanaf 10 februari 2011 verkrijgbaar voor een prijs vanaf 199 dollar. In Nederland zullen wij geen CDMA-versie van de iPhone 4 zien, in ons land werken alle operators namelijk via GSM.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord