iPhone Accessoires nieuws

NUU Traveller GPS ontvanger voor iPhone & iPod touch

nuu_traveller_gpsDe NUU Traveller maakt van de iPhone of de iPod touch een navigator met een optimale GPS-ontvangst. iPhone en iPod touch worden tijdens het rijden automatisch opgeladen in de Traveller car kit. Bovendien is de car kit voorzien van een hoogwaardig montagesysteem en een perfecte geluidskwaliteit.

Nagenoeg alle GPS-navigatie apps, die verkrijgbaar zijn via de App Store, werken met de NUU Traveller. De NUU Traveller car kit is compatibel met de iPhone 4, de iPhone 3GS, de iPhone 3 en de iPod touch (waarop OS 3.0 is geïnstalleerd). Met de gevoelige ingebouwde GPS-ontvanger worden locatie en richting snel en nauwkeurig bepaald. Na plaatsing in de car kit geven iPhone en iPod touch in zeer korte tijd de GPS-positie weer.

Lees meer

AppEvent: iPhone-zaklamp Lampie vandaag gratis als opwarmertje

lampieOm alvast in de stemming te komen voor het AppEvent dat morgen 1 januari 2011 van start gaat, is er vandaag alvast een gratis app beschikbaar! Het gaat om de app 'Lampie', één van de meest eenvoudige zaklampen voor de iPhone 4 die er te vinden zijn in de App Store. De app is ontwikkeld door ontwikkelaar StudioDP.

"Lampie is de meest eenvoudige flashlight (zaklamp) applicatie, speciaal ontworpen voor de iPhone 4. Lampie zorgt ervoor dat jij met één druk op de knop, altijd en overal licht hebt."

Lees meer

NUDE voor iPhone 4: ultradun hoesje van slechts 1 mm dik (review)

nude_caseEén van de dunste beschermhoesjes voor de iPhone was er eerder al voor iPhone 3G en iPhone 3GS, de NUDE van SwitchEasy. Met een dikte van slechts 1 mm valt dit hoesje bijna niet op bij je telefoon, maar biedt toch een optimale bescherming tegen krassen en stoten.

De NUDE voor de iPhone 4 is verkrijgbaar voor €19,95, een redelijk prijsje dus voor iPad accessoires en iPhone accessoires. Lees hieronder onze review!

Lees meer

Nieuw: 3D-verrekijker van Hasbro

hasbro_3d_verrekijkerSpeelgoedfabrikant Hasbro is van plan om een 3D-verrekijker voor de iPhone uit te brengen. De verrekijker kan worden bevestigd aan de iPhone waarna je in een eigen virtuele wereld kan rondlopen. Het apparaatje gaat niet meer dan dertig dollar kosten.

De My3D heeft het design van een verrekijker. Het heeft een houder voor de iPhone waarmee het speeltje verbinding kan maken met de beschikbare 3D-beelden. De My3D is volgens Hasbro in samenwerking met Apple ontwikkeld.

Lees meer

Metalen cover voor iPhone 4

metalen_cover_iphone4De glazen achterkant van de iPhone 4 is kwetsbaar, het is en blijft glas. Misschien is een metalen achterkant een oplossing en voor sommigen misschien wel een vervanging voor een hoesje. Voor slechts 13 dollar verander je de glazen achterkant in een strakke, metalen achterklep.

De metalen cover is gemakkelijk te bevestigen. Allereerst verwijder je de glazen achterkant van de iPhone 4 die makkelijker te verwijderen is dan de voorkant van het toestel. Vervolgens leg je het metalen plaatje in de plaats en schroef je de iPhone weer dicht.

Lees meer

Hartfilmpjes maken met je iPhone

eye-meVanaf ongeveer half november is het mogelijk om door middel van een klein accessoire en applicatie voor je iPhone, de Eye-Me, hartfilmpjes, oftewel een ECG, te maken. Deze zou je direct kunnen 'doormailen' naar je huisarts die vervolgens op weg kan met een eerste indicatie.

De Eye-Me heeft, volgens Frank Raymakers van Medical Marketing Berlin, de grootte van een hockeypuck. De gebruiker dient zijn of haar vinger op de sensoren te plaatsen waarna de meting wordt opgeslagen in het intern geheugen van de Eye-Me. Door middel van een kabel wordt deze informatie dan doorgestuurd naar je telefoon.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord