NUDE voor iPhone 4: ultradun hoesje van slechts 1 mm dik (review)

nude_caseEén van de dunste beschermhoesjes voor de iPhone was er eerder al voor iPhone 3G en iPhone 3GS, de NUDE van SwitchEasy. Met een dikte van slechts 1 mm valt dit hoesje bijna niet op bij je telefoon, maar biedt toch een optimale bescherming tegen krassen en stoten.

De NUDE voor de iPhone 4 is verkrijgbaar voor €19,95, een redelijk prijsje dus voor iPad accessoires en iPhone accessoires. Lees hieronder onze review!

Eerste indruk

Zodra je de NUDE uit de verpakking haalt zie je hoe dun het hoesje wel niet is. Zonder telefoon heeft een hoesje een licht transparante donkere kleur dat erop duidt dat het hoesje mét iPhone een mooie, zwarte, transparante kleur vormt.

nude_case_03

Met de NUDE zijn meerdere accessoires bijgeleverd. Je krijgt twee screenprotectors, vier beschermstukjes (twee dopjes voor de headphone-ingang en twee stukjes voor de dockconnector) en een microvezeldoekje. Ook krijg je een beknopte handleiding met instructies hoe je het hoesje moet bevestigen aan je iPhone 4 en hoe je de screenprotectors moet aanbrengen op het scherm.

Het hoesje bevestigen

Omdat ook de bovenkant van de iPhone 4 beschermt wordt door de NUDE is het bij het bevestigen van het hoesje even puzzelen hoe je het hoesje het beste kan plaatsen. Ik raad je aan om eerst de volumeknoppen aan de zijkant van de iPhone in het hoesje te leggen en daarna langzaam het hoesje vast te klikken.

Zodra het hoesje om de iPhone zit, zie je past echt hoe dun het hoesje is en hoe weinig het hoesje opvalt. Ondanks dat het hoesje een transparant, zwarte kleur heeft, is het Apple-logo op de achterkant nog maar lichtjes zichtbaar, voor een echte Apple-fan wellicht een nadeeltje.

nude_case_01

nude_case_02

De bovenkant van de iPhone wordt, op de headset-ingang en Aan/Uit-knop na, volledig beschermt netzoals de zijkanten. Alleen de onderkant wordt voor een groot deel niet beschermt, om het mogelijk te maken om de iPhone gemakkelijk in het dock te bevestigen of de iPhone op de computer aan te sluiten. Met de bijgeleverde beschermstukjes kan je de bovenkant en onderkant wel maximale bescherming geven. De screenprotectors voorkomen krassen op het scherm.

nude_case_04

nude_case_06

nude_case_05

nude_case_07

nude_case_08

De NUDE onderweg

Als de iPhone 4 met hoesje in je broekzak zit, voelt de telefoon net zo dun aan als zonder hoesje. Het hoesje biedt dus niet alleen een mooi uiterlijk maar zeker ook veel comfort. Bovendien weegt het hoesje vrijwel niets, dat maakt de iPhone niet zwaarder.

In de hand ligt de iPhone met de NUDE ook erg prettig. Je kunt gemakkelijk je vingers bewegen en er blijven niet meer vingerafdrukken achter dan op de glazen achterkant van de iPhone 4.

Conclusie

De SwitchEasy NUDE voor de iPhone 4 is een perfecte oplossing als je zoekt naar een hoesje dat zo min mogelijk opvalt. Het slanke design van de iPhone gaat niet verloren en ook het design van het hoesje mag er zeker zijn! Absoluut een topper in iPhone accessoires!

Dankzij de meegeleverde beschermknopjes en screenprotectors kan de iPhone 4 maximaal worden beschermd tegen krassen en stoten.

Ben je dus op zoek naar één van minst opvallende hoesjes voor de iPhone 4 die toch goede bescherming bieden, dan is de NUDE van SwitchEasy hoe dan ook een echte aanrader. Het hoesje is te koop bij Iaccessoires.nl voor €19,95 en is verkrijgbaar is het zwart of wit.

SwitchEasy NUDE voor iPhone 4


nude_casePrijs: € 19,95
appcenter_4sterren

Meer mooie iPhone accessoires vind je op Iaccessoires.nl.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord