NUU Traveller GPS ontvanger voor iPhone & iPod touch

nuu_traveller_gpsDe NUU Traveller maakt van de iPhone of de iPod touch een navigator met een optimale GPS-ontvangst. iPhone en iPod touch worden tijdens het rijden automatisch opgeladen in de Traveller car kit. Bovendien is de car kit voorzien van een hoogwaardig montagesysteem en een perfecte geluidskwaliteit.

Nagenoeg alle GPS-navigatie apps, die verkrijgbaar zijn via de App Store, werken met de NUU Traveller. De NUU Traveller car kit is compatibel met de iPhone 4, de iPhone 3GS, de iPhone 3 en de iPod touch (waarop OS 3.0 is geïnstalleerd). Met de gevoelige ingebouwde GPS-ontvanger worden locatie en richting snel en nauwkeurig bepaald. Na plaatsing in de car kit geven iPhone en iPod touch in zeer korte tijd de GPS-positie weer.

De Traveller car kit heeft een stevig montagesysteem, dat zeer eenvoudig op het dashboard of de voorruit van de auto te bevestigen is. In de houder worden iPhone en iPod touch van stroom voorzien en gelijktijdig opgeladen. De geluidskwaliteit is van hoog niveau. De in de car kit ingebouwde speaker en microfoon maken het mogelijk om tijdens het rijden handsfree en veilig te telefoneren. Wanneer de NUU Traveller wordt aangesloten op de AUX van de auto zijn de GPS-instructies rechtstreeks via de autoradio te horen (AUX-kabel niet meegeleverd).

Er is zelfs rekening gehouden met een eventuele case. Deze hoeft niet verwijderd te worden wanneer je je iPhone of iPod touch met case op de houder plaatst. De NUU Traveller kan besteld worden via: http://www.i-customs.nl.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord