iPhone Games nieuws

Tiny Wings: vliegen zonder vleugels van zonsopgang tot -ondergang (review)

tinywingsHet spelletje is al een aantal weken in de App Store te vinden en is terechtgekomen in de top 3 van betaalde apps: Tiny Wings. Een spel met een simpel verhaal, creatief bedacht, en mooi voor naast je gametoppers.

Het verhaal

In Tiny Wings ben jij het vogeltje dat geboren is met te kleine vleugels. Vogels zonder vleugels vliegen niet maar gelukkig leven wij in een wereld vol met heuvels. Door de zwaartekracht op het lichaam van het vogeltje te gebruiken glijd je langs heuvels om vervolgens met de volgende heuvel omhoog te vliegen.

Lees meer

Angry Birds Rio nu verkrijgbaar in App Store

angry_birds_rioDe nieuwe Angry Birds-versie Angry Birds Rio is sinds kort verkrijgbaar in de App Store. In deze nieuwe versie zijn de vogels gevangen genomen en getransporteerd naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen zijn ze zo slim geweest weer te ontsnappen aan hun kidnappers en nu is de taak hun vrienden Blu en Jewel te redden.

Blu en Jewel zijn bekende figuren uit de film Rio. Deze film wordt met de nieuwe Angry Birds Rio gepromoot. In het spel worden namelijk extra elementen uit de film verwerkt in de spelwijze die we gewend zijn van de originele versie van Angry Birds.

Lees meer

Update voor Angry Birds (versie 1.5.3)

angrybirdsVoor het weekend zijn fans van Angry Birds weer even zoet. De iPhone-game heeft namelijk een update gekregen naar versie 1.5.3. In deze nieuwe versie gaat het vooral om de 'Ham 'Em High'-wereld. Hier zijn namelijk 15 levels aan toegevoegd, allemaal nog uitdagender dan de vorige.

Verder kan je in versie 1.5.3 op zoek naar een nieuw gouden ei. Een gouden ei dat goed, slecht en lelijk (good, bad and ugly) is.

Lees meer

Angry Birds Seasons krijgt St. Patrick's Day levels

angrybirds_seasons_032011Speciaal voor de Ierse feestdag 'St. Patrick's Day' is Angry Birds Seasons in het groen gestoken. Groen is namelijk dé kleur van St. Patricks Day en is in Ierland altijd reden voor een feestje, zo ook voor Angry Birds.

De nieuwe update brengt 15 nieuwe, groene levels naar je iPhone, iPod touch en iPad. Ook krijg je twee nieuwe Golden Eggs en een verassing, speciaal voor St. Patrick's Day.

Lees meer

Valentijn-games voor je iPhone

apple_hart_tshirtVoor wie het gemist heeft: vandaag is het Valentijnsdag. Natuurlijk zit je lekker warm naast je geliefde of zit je in een romantisch restaurant, of niet! Voor degene die dit jaar geen Valentijn heeft, is er altijd nog de iPhone, iPod touch en iPad met applicaties die je alsnog in de liefdevolle sfeer brengen!

Lees meer

Cut the Rope krijgt Valentijn-levels

cuttheropeCut the Rope, het populaire puzzelspel voor de iPhone, krijg net zoals Angry Birds Seasons levels in het teken van Valentijn. De 25 nieuwe puzzels worden voor Valentijnsdag via een update aan het spel toegevoegd, uiteraard in een romantisch thema.

Maar bij nieuwe puzzels blijft het niet. Ook kom je voor een nieuwe uitdaging te staan. Om het snoepje nu bij het schattige monster On Nom te krijgen, dien je twee gebroken hartensnoepjes weer aan elkaar te zetten. Ook is On Nom uitgerust met Cupido-vleugels in de liefdevolle levels.

Lees meer

Angry Birds Seasons krijgt 15 Valentijn-levels

angrybirdsseasonsMaak je klaar voor het meest liefdevolle hoofdstuk van Angry Birds ooit: 'Hogs and Kisses'. Angry Birds Seasons heeft gisteren een update gekregen en je hebt hiermee 15 Valentijn-levels tot je beschikking.

In een romantisch thema met veel roze en hartjes moet je ook nu weer alle groene monsters zien te verslaan. Verder kan je op zoek naar drie verstopte Golden Eggs en kan je achievements in het Game Center halen.

Lees meer

Angry Birds krijgt update naar versie 1.5.1

angry_birds_updateHet razendpopulaire spelletje Angry Birds heeft gisteren een update gekregen. In de nieuwe versie is de 'Ham 'Em High'-wereld uitgebreid naar 30 levels en is er een nieuwe Golden Egg beschikbaar gekomen.

Speciaal voor Amerikaanse gebruikers van Angry Birds brengt de update een extraatje. Tijdens de Superbowl vind je in de 'Rio Movie Commercial' een verborgen aanwijzing die leidt tot een extra level in Angry Birds.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord