Man met iPhone aantrekkelijk dan man zonder

man-met-iphoneUit een onderzoek van phones4u, waar 1500 vrouwen aan meededen, is gebleken dat 54% van de vrouwen, mannen met een iPhone aantrekkelijker vinden dan een man zonder. Zij denken namelijk bij het zien van een iPhone dat de man geld heeft en intelligent is.

Een 23-jarige kandidate heeft in het onderzoek laten weten dat mannen betrouwbaarder zijn wanneer zij goed met computer om kunnen gaan. Ook wordt er gezegd dat wanneer een man geld heeft voor een iPhone, hij wel goed moet zijn in het werk dat hij verricht.

35% Van de vrouwen vinden het inkomen van hun toekomstige man belangrijk, voor slechts 7% maakt die eigenschap niets uit. Voor 37% van de vrouwen oog je betrouwbaarder wanneer je een iPhone hebt. Ook een verzorgd uiterlijk en een goede dosis humor kunnen geen kwaad.

Uit een ander onderzoek blijkt echter dat mannen die bezitten over een iPhone, minder besteedbaar inkomen hebben dan mannen die er geen hebben. Misschien moeten vrouwen dan toch meer naar het innerlijk kijken dan naar het uiterlijk.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord