Pioneer introduceert iPhone-bestuurde blu-rayspelers

pioneer-bdp330Pioneer introduceert eind april twee blu-rayspelers waar je geen afstandsbediening voor nodig hebt, maar een iPhone of iPod touch. Gebruikers hoeven alleen iControlAV (gratis verkrijgbaar in de App Store) naar hun apparaat te downloaden.

Wanneer de Pioneers BDP-330 en BDP-LX53 zijn afgesloten op het thuisnetwerk, zijn ze door middel van de ingebouwde AV-receiver met de controllers op de iPhone of iPod touch te bedienen. De blu-rayspelers kunnen op het thuisnetwerk worden aangesloten via wifi of gewoon door een lan-kabeltje. Wie het via wifi wilt doen, moet hiervoor wel een apart verkrijgbare wifi-stick voor aanschaffen. De kosten hiervan zijn nog onbekend.

De twee nieuwe modellen kunnen tevens YouTube-video's afspelen en RSS-feeds weergeven. Het LX53-model kan ook worden gebruikt als high-end cd-speler. 3D-ondersteuning ontbreekt helaas nog.

De BDP-330 heeft een adviesprijs van 349 euro, de BDP-LX53 één van 499 euro. Beide spelers zijn vanaf eind april verkrijgbaar in Nederland.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord