Antenne iPhone 4 presteert ook slecht zonder death grip

iphone4_deathgripUit een onderzoek van PA Consulting Group is gebleken dat de iPhone 4 ook een slechtere ontvangst zonder de death grip heeft dan toestellen van HTC en RIM.

Het onderzoeksbureau heeft tests uitgevoerd op het netwerk van de Amerikaanse Vodafone in een stilteruimte dat vergelijkbaar is met een testlab van Apple. Uit deze tests is gebleken dat de iPhone 4 een slechtere ontvangst heeft dan de Blackberry Bold 9700 en de HTC HD2, óók zonder dat hij wordt vastgehouden met de death grip.

De iPhone 4 scoorde slecht tijdens alle tests die het bureau heeft uitgevoerd. Er vindt een aanzienlijke daling in de ontvangst plaats wanneer het apparaat met de death grip wordt beetgenomen, zoals eerder al aangetoond. Maar ook zonder de beruchte death grip scoren de antenneprestaties van de nieuwe iPhone laag, zowel met als zonder beschermhoesje.

Wel meldt PA dat de gratis bumpercase wel enig verschil kan uitmaken. Ook vertelt het bureau dat de antenneprestaties van de iPhone 4 nog wel vergelijkbaar zijn met die van andere mobiele telefoons.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord