'Witte iPhone 4 komt pas begin 2011'

iphone4_witVolgens de Nederlandse website Belcompany komt de witte versie van de iPhone 4 pas begin 2011 beschikbaar en niet eind 2010, zoals Apple ons vertelde. De productie van de witte iPhone 4 zou lastiger zijn dan verwacht, vandaar dat het toestel tot op heden nergens ter wereld te verkrijgen is.

Zowel Apple als Belcompany hebben nog geen officiële datum genoemd voor de lancering. Aanvankelijk was het de bedoeling geweest dat de zwarte en de witte versie tegelijk zou worden gelanceerd. In een laatste bericht van Apple wordt ons verteld dat de productie van de witte versie echter moest worden uitgesteld omdat de productie moeilijker was dan verwacht, maar dat de witte iPhone 4 aan het einde van dit jaar beschikbaar zou komen.

Over de oorzaak van de lastige productie van de witte versie gaan veel geruchten. Volgens een medewerkervan Lans Technology, producent van de glazen achterkant, is de verf het probleem. Er zou worden gezocht naar een evenwicht tussen de doorzichtigheid en de dikte van de witte verflaag op het glas.

Of we de informatie van Belcompany kunnen vertrouwen is nog maar de vraag. Wie weet kan Apple ons toch nog voor de kerst gelukkig maken.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord