Antenneprobleem ook bij nieuwe Verizon iPhone 4

antennagate_iphoneOok de nieuwe CDMA-versie van de iPhone 4 heeft last van een antenneprobleem. De nieuwe versie, die aangeboden wordt door de Amerikaanse operator Verizon, werd gisteren aangekondigd. AnandTech testte het toestel uit en kwam tot de conclusie dat ook deze versie van de iPhone 4 ontvangstproblemen heeft.

De antenne van de Verizon iPhone zit op een andere plaats dan bij de iPhone 4 die we al kennen. Volgens Apple was dit echter niet om het antenneprobleem op te lossen maar was dit ontwerp vereist voor het CDMA-netwerk. Een netwerk dat naast het GSM-netwerk in de Verenigde Staten ook gebruikt wordt.

Ook bij de Verizon iPhone zit de antenne aan de achterkant. Volgens AnandTech heeft dit opnieuw als gevolg dat het signaal van het toestel wegvalt en heeft dit zelf ervaren. De 'death grip' is dus ook op de CDMA-versie nog steeds aanwezig zoals op de onderstaande foto te zien is.

antenneprobleem_cdma_versie_iphone

Een woordvoerder van Apple vertelt dat de nieuwe plaats van de antenne niet wordt doorgevoerd in de nieuwe generatie van de iPhone. In Nederland zullen we het ontwerp van de CDMA-versie van de iPhone niet zien aangezien alle providers in ons land werken via GSM.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord