Overig iPhone nieuws

T-Mobile vergoedt alle belkosten naar en vanuit Japan

tmobile_logo_2Communicatie met familie in vrienden in tijden van een ramp is een absolute noodzaak, dat beseft T-Mobile zich maar al te goed. De provider wil graag alle, door de natuurramp in Japan, getroffen klanten en hun familie steunen en vergoed alle belkosten voor bellen naar, vanuit en in Japan.

T-Mobile biedt deze service met terugwerkende kracht aan van 11 maart tot en met 31 maart. De provider vergoedt alle telefoongesprekken en verstuurde sms'jes van Nederland naar Japan, van Japan naar Nederland en binnen Japan. Zowel bellers met een abonnement als prepaid-klanten komen voor de service in aanmerking.

Lees meer

Apple brengt nieuwe iPhone-commercials uit

iphone4_in_handApple heeft vandaag drie nieuwe commercials uitgebracht die je erop wijzen wat je wel niet allemaal mist als je geen iPhone hebt. Elk van de drie nieuwe reclamespotjes beginnen met de zin 'If you don't have an iPhone.' 

In de reclames worden functies besproken die alleen op de iPhone te vinden zijn. Zo is er een reclame over de App Store, iBooks en iTunes. Ze eindigen met de woorden 'Yup, if you don’t have an iPhone, well, you don’t have an iPhone.'

Lees meer

T-Mobile vernieuwt iPhone-abonnementen vanaf 4 april

tmobile_tasProvider T-Mobile gaat vanaf 4 april vernieuwde iPhone-abonnementen introduceren. Met het nieuwe i-Abonnement kan je volgens T-Mobile optimaal gebruik maken van je iPhone én andere smartphones. De nieuwe i-Abonnementen kan je namelijk ook aanschaffen in combinatie met een andere telefoon.

De nieuwe i-Abonnementen komen inclusief onbeperkt internet en je betaalt per seconde in tegenstelling tot KPN, Vodafone, Telfort en Hi. Belminuten, sms en mms komen uit één bundel; je kunt dus zelf kiezen welke vorm je het meest wil gebruiken, zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan.

Lees meer

iPhone 4 wint Global Mobile Award in Barcelona

iphone4_2Ondanks de antenneproblemen is de iPhone 4 uitgeroepen tot beste telefoon van de wereld. Apple's telefoon heeft de Global Mobile Award in Barcelona in handen gekregen. Er was veel concurentie van HTC Desire en de BlackBerry Torch.

De beste app van 2011 is natuurlijk Angry Birds. Voor wie het nog niet kent: in Angry Birds lanceer je de boze vogels op de groene varkens die zich in allerlei obstakels verstoppen.

T-Mobile blokkeert apps voor verbetering dataverkeer

iphone4_1T-Mobile gaat een nieuw systeem testen dat het mogelijk moet maken om het dataverkeer ook tijdens drukke momenten in de hand te houden. Met de techniek worden apps die veel data gebruiken geblokkeerd, zoals het versturen van foto's en video's.

Volgens een directeur van T-Mobile is dit een goede oplossing om om te gaan met beperkte capaciteit tijdens drukke momenten naast het niet langer aanbieden van onbeperkte databundels. T-Mobile vertelt verder dat gebruikers moeten accepteren dat zij op bepaalde momenten minder capaciteit tot hun beschikking hebben.

Lees meer

Apple aangeklaagd vanwege gebroken glas iPhone 4

iphone4_gebroken_glasEen inwoner van Californië heeft Apple aangeklaagd wegens een gebroken scherm van zijn iPhone 4. Volgens de aanklager, Donald LeBuhn, heeft hij het toestel in september gekocht en had drie weken later al te kampen met een gebroken glas. Het zusje van de aanklager zou de telefoon vanaf een hoogte van ongeveer een meter hebben laten vallen.

LeBuhn is van mening dat de Apple misleidende informatie geeft over de iPhone 4. Apple stelt namelijk dat het glas van de iPhone 4 twintig keer zo stevig en dertig keer zo hard is als plastic. Tevens zegt Apple dat hetzelfde glas van de telefoon gebruikt wordt in hogesnelheidstreinen en voorruiten van helikopters.

Lees meer

KPN verhoogt prijzen iPhone

kpn_logo_170Operator KPN heeft de prijzen voor de iPhone 4 en iPhone 3GS verhoogd. De introductie-actie van KPN is tot een einde gekomen, je moet vanaf nu dus meer betalen voor de toestellen. De abonnementsprijzen zijn niet veranderd evenals de specificaties van het abonnement.

Afhankelijk van het abonnement betaal je 10 tot 40 euro meer voor een iPhone 4. Zo moet je bij het goedkoopste abonnement (1-jarig voor €32,50 per maand) twintig euro meer neerleggen voor beide versies van de iPhone 4. Een iPhone 4 16 GB kost bij dit abonnement nu €409,95.

Lees meer

Massaal gebruik mobiel internet tijdens jaarwisseling

vodafoneVodafone verwacht dat tijdens de jaarwisseling op 31 december en 1 januari extreem veel gebruik gaat worden gemaakt van mobiele data. Volgens de operator gaan veel Nederlanders via social media hun gelukswensen verspreiden maar ook foto's en video's van oudejaarsavond.

Een woordvoerster van Vodafone vertelt dat het telecombedrijf verwachten dat het dataverkeer 50 procent hoger zal liggen dan op een normale vrijdag. Ook KPN en T-Mobile verwacht een piek tijdens oud en nieuw.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord