Makkelijker jailbreaken dan ooit met jailbreakme.com

jailbreakmecomHet is vanaf nu mogelijk om de iPhone, waaronder de iPhone 4, iPod touch en iPad met behulp van een simpele methode te jailbreaken. Hackers hebben de website 'jailbreakme.com' ontwikkeld waarmee het jailbreaken van je iPhone, iPod touch en iPad makkelijker is dan voorheen.

Het enige wat je hoeft te doen is met je iPhone, iPod touch of iPad naar jailbreakme.com te gaan. Er verschijnt dan een scherm dat sterk lijkt op het ontgrendelscherm. Alleen staat er nu 'Slide to jailbreak' in plaats van 'Slide to unlock'. Je hebt dus geen computer meer nodig voor de jailbreak.

Toch loopt het jailbreaken via jailbreakme.com niet altijd even vlekkeloos. Op internet verschijnen er verschillende klachten over een slecht presterende iPhone als gevolg van de jailbreak. Iedereen die de website voor vijf uur 's ochtends, 2 augustus, heeft gebruikt, kunnen problemen ondervinden met MMS en FaceTime. Inmiddels is dit opgelost voor nieuwe jailbreakers.

Helaas is deze methode van jailbreaken in een volgende firmware-update gemakkelijk onderuit te halen door Apple. Gebruikers moeten dus oppassen met het updaten van hun iPhone.

Wij maken je erop attent dat iLogs.nl niet aansprakelijk is voor enige gevolgen van het jailbreaken van je iPhone, iPod touch of iPad via de bovenstaande methode.
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord