KLM lanceert eigen app voor iPhone, iPod touch en iPad

fotoKLM heeft een eigen applicatie voor de iPhone, iPad en iPod touch gelanceerd. De luchtvaartmaatschappij kondigde eerder al in het tijdschrift voor frequent flyers 'Flying Dutchman' aan met een app voor de App Store te komen, waarin veel online-diensten van KLM beschikbaar kwamen voor de iPhone, iPad en iPod touch.

In de KLM-app kan je gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat inchecken voor je volgende vlucht. Tijdens het inchecken kun je voor jezelf en voor medereizigers de gewenste stoelen kiezen en korting krijgen op het meenemen van overbagage. Instapkaarten kun je voor geselecteerde bestemmingen direct op je iPhone ontvangen, maar je kunt ook kiezen voor het thuis uitprinten van je instapkaart of op de luchthaven.

Verder heb je in de app toegang tot 'Manage mijn boeking', waarin je eventueel je vlucht kan wijzigen. Ook heb je de beschikking tot de volledige dienstregeling van KLM en partners én kan je een actuele vluchtstatus opzoeken.

klm_app_1klm_app_2

Leden van Flying Blue kunnen in de applicatie inloggen met hun gegevens, waarna zij gemakkelijker online kunnen inchecken of hun boeking kunnen wijzigen. Tevens zien zij het aantal miles dat zij tot nu toe gespaard hebben en hoeveel zij nog nodig hebben voor een upgrade naar een hoger level.

Het is niet voor het eerst dat KLM met een eigen applicatie voor de App Store komt. Eerder werd al de 'KLM Houses'-app gelanceerd waarin verzamelaars kunnen aangeven welke huisjes ze al bezitten en welke ze nog moeten zien te bemachtigen.

De KLM-app is gratis te downloaden in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord