Nieuw op iLogs.nl: het App Center

appstore_logo_met_iphoneVaste bezoekers zullen vast wel gemerkt hebben dat de laatste tijd weinig nieuws op iLogs.nl verscheen. Wij waren in deze tijd druk bezig een nieuw onderdeel voor iLogs.nl te ontwikkelen. Graag stellen wij ons nieuwe 'App Center' aan je voor. In het App Center vind je apps voor iPhone, iPod touch en iPad per categorie die wij aanbevelen. Deze aanbevelingen zijn puur gebaseerd op eigen ervaringen, marketing is dus niet van toepassing. Hierdoor zijn de apps uit het App Center dus altijd de moeite waard om te downloaden, zoals het hoort.

In het App Center zal elke week één aanbeveling op de startpagina staan die wordt uitgelicht, ongeacht uit welke categorie. Langzamerhand zullen er per categorie steeds meer aanbevelingen worden uitgelicht. Alle apps kunnen direct worden gedownload vanuit de App Store in iTunes.

Ik heb zelf een aanbeveling voor het App Center

Wij vinden het belangrijk dat ook onze bezoekers insteek hebben in het App Center. Bezoekers kunnen dus ook hun eigen aanbevelingen mailen. Wij zullen de app vervolgens uitproberen waarna deze na goedkeuring zal verschijnen in het App Center onder de juiste categorie.

Wordt het App Center nog verder uitgebreid?

Langzamerhand zullen er steeds meer categorieën en natuurlijk nog veel meer apps aan het App Center worden toegevoegd. Elke week zullen er nieuwe aanbevelingen verschijnen.

Wat is er met de community van iLogs.nl gebeurd?

Vanwege een gebrek aan leden en registraties hebben wij besloten om de iCommunity, de community en het forum dus, binnenkort af te sluiten. Nieuwe registraties zijn dus niet meer mogelijk en nadat de iCommunity is afgesloten, kan er dus ook niet meer ingelogd worden op de website door bestaande leden. Wellicht dat we in een later stadium de iCommunity alsnog weer kunnen openen.


Nu het App Center geopend is, zal vanaf volgende week weer dagelijks het laatste Apple-nieuws op iLogs.nl verschijnen!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord