App Review: Connectus

connectus_appEen game die de laatste weken de App Store-hitlijsten binnenstormt is het nieuwe 'Connectus'. Het idee van het spel is simpel: verbind de stippen en los de puzzels op.

Algemene indruk

De bedoeling van het spel is vanaf het eerste moment duidelijk. Verbind alle stippen aan elkaar om de figuur te vormen, zó dat je nooit twee maal over dezelfde streep gaat. De layout van het spelletje is simpel: het doet je denken aan een wiskundeschrift waarop je punten en lijnen tekent.

Over de prijs van het spelletje kunnen we op het moment van schrijven goed spreken. Het spelletje is voor onbepaalde tijd namelijk gratis maar zeker is wel dat dit voor een tijdelijke periode is.

Het spel

Zoals eerder gezegd is het spel duidelijk en helder. De eerste levels zijn de makkelijkste puzzeltjes om even kennis te maken en zijn eenvoudig op te lossen. Eenmaal verderop in het spel wordt je aan het denken gezet en kan het vooral frustrerend zijn als je uiteindelijk ontdekt dat je niet verder kan met jouw bedachte oplossing. Het spel biedt wel hints als je er echt niet uitkomt.

Verslavend?

Of Connectus net zo verslavend is als een paar andere iPhone-games, denk aan Angry Birds of Doodle Jump, ben ik vrij duidelijk: nee. Op de puzzeltjes ben je na een aantal moeilijke levels een beetje uitgekeken. Toch is zo nu en dan een puzzeltje goed te doen.

Connectus


connectus_appPrijs: Gratis!
appcenter_3sterren
downloaden_small

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord