Vuurwerk afsteken met je iPhone, gewoon omdat het kan!

rotjeVuurwerk: steek het vooral binnen af, houd geen afstand, gooi het niet weg en steek weigeraars opnieuw aan. Volgens ieder normaal mens is dat natuurlijk net zoals dertien ogen gooien met twee dobbelstenen. Maar het kan... op je iPhone!

'Rotje' werd vorig jaar uitgebracht als een soort van grap. De ontwikkelaars van Mangrove wilden kijken of ze in één dag een app konden bouwen die veel gedownload zou worden. Het is hen gelukt, 150.000 downloads en veel humor in de vele reviews! Maar het blijkt dat de app ook dit jaar weer populair is, reden genoeg voor de ontwikkelaar een update uit te brengen.

Rotje 2.0 beschikt over een nieuwe nieuwjaarsboodschap, ondersteuning voor het Retina Display en heeft een verbeterd geluid. Ook is Rotje nu afzonderlijk te downloaden voor de iPad en kan je naast een rotje nu ook een Chinese mat afsteken.

Als extraatje heeft Mangrove een wedstrijd georganiseerd waarbij je een Chinese rijsttafel voor jou en vier vrienden kan winnen. Maak een mooi filmpje met Rotje in de hoofdrol en stuur hem in.

Rotje 2.0 is gratis te downloaden in de App Store.

Rotje


rotjePrijs: Gratis!
appcenter_4sterren
downloaden_small

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord