Skype voor iPhone nu ook met videobellen

skype_videobellenDe iPhone-applicatie van Skype heeft een belangrijke update gekregen. Het is vanaf nu mogelijk om met Skype 3.0 video te bellen vanaf je iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch. Voorheen kon je met de Skype-app uit de App Store alleen nog maar bellen en chatten met contactpersonen. Om gebruik te maken van deze nieuwe functie is iOS 4 wel vereist.

Videobellen met Skype kan vanaf je iPhone of iPod naar elk platform dat ook Skype ondersteunt. Het is dus mogelijk om van iPhone naar Windows te bellen of andersom. In tegenstelling tot Apple's eigen FaceTime is het met Skype wél mogelijk om zowel via WiFi als via 3G video te bellen, maar volgens ervaringen heeft videobellen met 3G-verbinding een erg slechte beeldkwaliteit als gevolg.

skype_videobellen_2

Vooral voor iPhone 4- en iPod touch-gebruikers is de update een uitkomst. Voor bezitters van een iPhone 3GS kan het videobellen wat onhandig overkomen omdat je gebruik moet maken van de camera in de achterkant. In tegenstelling tot bij de iPhone 4 en iPod touch, die over een frontfacing camera beschikken, kan je de ander op de iPhone 3GS dus niet zien evenals jezelf niet.

Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om alleen het videobeeld van je contactpersoon te ontvangen. Dit is ook mogelijk voor de iPad en derde generatie van de iPod touch. Deze apparaten beschikken namelijk niet over een camera.

Skype is gratis te downloaden in de App Store.

Skype


skypePrijs: Gratis!
appcenter_5sterren
downloaden_small

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord