AppEvent: Air Meter (voor iPhone & iPad) vandaag gratis

airmeterTegenwoordig bieden meerdere Nederlandse operators (zoals KPN en Vodafone) een gelimiteerd data-abonnement aan bij aanschaf van een iPhone. De extra kosten voor extra megabytes lopen vaak hoog op en moet je goed op je limiet letten. Air Meter voor iPhone en iPad maakt het je gemakkelijk en vandaag is de applicatie gratis tijdens het eerste AppEvent van dit jaar.

De applicatie toont in één oogopslag wat je dataverbruik is, voor zowel WIFI als 3G/GPRS/EDGE. Je verbruik wordt gemeten op het toestel zelf, je hoeft dus niet wachten tot je provider de toestand van de vorige dag publiceert. Door een zeer eenvoudige (optionele) setup, zal deze informatie perfect je facturatiecyclus volgen. Stel je limieten en waarschuwingsniveaus in. Je wordt in real-time verwittigd wanneer je deze overschrijdt, zelfs als de applicatie niet draait.

Air Meter is een universele applicatie, met een aantrekkelijke interface voor zowel iPad, iPhone, iPhone (retina scherm) en iPod touch. Als bonus kan je de status van de batterij en het vrij geheugen visualiseren.

Air Meter


air_meterPrijs: Gratis! (alleen vandaag 5-1-2011)
appcenter_4sterren
downloaden_small Heb je een iPad? Klik dan hier.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord