AppEvent: Push Panic vandaag gratis

push_panicHet is alweer de twaalfde dag van het jaar 2011 en dat bekent dat je vandaag de twaalfde gratis app kan downloaden tijdens het AppEvent! Vandaag is de game Push Panic gratis te downloaden.

Push Panic is een zwaar verslavende actie / puzzle game. Het doel is simpel: verwijder de blokken van het scherm, voordat ze aan de zijkanten van het scherm vallen. Maak lange combo’s en gebruik de speciale blokken om nog meer punten te krijgen.

Push Panic bevat vier verschillende game modi, waarvan de Classic mode 50 levels herbergt. In deze levels dien je minimaal een bronzen medaille te behalen, maar de echte gamers gaan natuurlijk voor goud! De overige drie game modi (Score Panic, Color Panic en Time Panic) bevatten allen een Live Ranking systeem waardoor je tijdens het spelen precies ziet op welke plek je momenteel staat in de Online Rankings!

Zowel Openfeint als GameCenter Leaderboards en Achievements zijn geïntegreerd in de game. Push Panic is door MetaCritic op plek 24 geplaatst in de toplijst ‘Beste iPhone games van 2010′!

Push Panic


pushpanicPrijs: Gratis (alleen vandaag 12-1-2011)
appcenter_3sterren
downloaden_small

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord