Alle functies van iOS 4.3 tot nu toe

ios42_01De beta-versie van iOS 4.3 is zojuist door Apple vrijgegeven voor ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars blijven natuurlijk niet stilzitten en gaan direct aan de slag en komen nieuwe functies in de nieuwe versie van iOS 4.3. Aanschouw hier de belangrijkste functies tot nu toe.

iPad gestures

Voor de iPad kun je in iOS 4.3 nieuwe vingerbewegingen maken die te maken hebben met multitasking. Zo kan je met vier tot vijf vingers knijpen om terug te keren naar het beginscherm en kun je met hetzelfde aantal vingers de multitasking-balk tevoorschijn te halen door omhoog te vegen. Door van links naar rechts te bewegen of andersom wissel je tussen apps.

ios43_muteknopMuteknop

Apple heeft het in de nieuwe versie van iOS mogelijk gemaakt om zelf te kiezen welke functies de muteknop aan de zijkant van het iOS-apparaat heeft. Je kunt daarbij kiezen uit het uitschakelen van het volume of het in-en uitschakelen van het rotatieslot. Veel iPad-gebruikers zullen gretig gebruik maken van deze functie.

Hotspot

In iOS 4.3 is het mogelijk om een persoonlijke hotspot te creëren, mits je provider tethering ondersteunt en toestaat. Maximaal vijf Wi-Fi-apparaten kunnen verbonden worden met jouw hotspot waarna zij kunnen internetten op 3G-snelheid.

Nieuw FaceTime-icoon

Een kleine verandering is het FaceTime-icoon. Een niet heel belangrijke wijziging in iOS 4.3.

ios43_facetime_icoon

Berichten notificatie

In de nieuwe versie kan je voortaan zelf kiezen hoe vaak je een melding wilt ontvangen bij het ontvangen van een bericht. Je kunt daarbij kiezen uit 2, 3, 5 en zelfs 10 keer. De meldingen worden elke twee minuten herhaald.

ios43_berichten_notificatie

Interface

Verder zijn er kleine visuele wijzigingen doorgevoerd in het toetsenbord. Ook zijn de updates in de App Store anders vormgegeven en sluit nu beter aan op het interface van de updates in de Mac App Store.

ios43_toetsenbord

ios43_updates_appstore

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord