AppEvent: Easy Rit Registratie vandaag gratis

easy_ritAutomobilisten opgelet, sla vandaag je slag tijdens het AppEvent! Vandaag kan je de app 'Easy Rit Registratie' namelijk helemaal gratis downloaden. Met deze app houd je gemakkelijk al je kilometer- en ritregistratie bij op een wijze volgens de normen van de Belastingdienst.

Indien je een leaseauto van de zaak hebt, en voornemens hebt minder dan 500 km per jaar privé te rijden, dien je een rittenregistratie bij te houden voor de Belastingdienst. Dit moet je ook doen als jouw werkgever je hiertoe verplicht bij meer dan 500 km privé per jaar.
Met EasyRitRegistratie© is het heel eenvoudig om een sluitende kilometeradministratie bij te houden. Omdat de applicatie volgens de normen van de Belastingdienst ontwikkeld is, kun je altijd een administratie overleggen die aan de eisen van de Belastingdienst voldoet.

Ritten worden op de iPhone opgeslagen en met één druk op de knop verzonden naar een online database op www.easyritregistratie.nl. Door op deze website in te loggen (via je iPhone, PC of Mac) kun je jouw rittenadministratie eenvoudig beheren (wijzigingen aanbrengen, of ritten toevoegen of verwijderen). Hier kun je ook het overzichtelijke bestand met alle ritten downloaden.

Je kunt een adres handmatig ingeven, of simpelweg bepalen met behulp van de unieke GPS functionaliteit. Gedetailleerde informatie toekennen aan een rit is ook mogelijk dankzij een extra invulveld. Vanzelfsprekend is deze applicatie minder handig indien jouw ritten niet aansluitend zijn en de auto door meerdere mensen wordt gebruikt.

Uiteindelijk kun je het bestand vanuit de website exporteren en verzenden naar uw accountant of boekhouder in een door de Belastingdienst goedgekeurd formaat. Het is ook mogelijk om dit volledig automatisch te doen. Je kiest een datum en de overzichten worden vervolgens periodiek naar het door jou opgegeven e-mailadres verzonden.

In tegenstelling tot andere applicaties, betaal je niet nog eens maandelijkse abonnementskosten. Na aanschaf van de applicatie ben je klaar om aan de slag te gaan.

Je werkgever en de Belastingsdienst kunnen de juistheid van een rittenregistratie controleren aan de hand van bijvoorbeeld kantooragenda’s, orderbriefjes, garagenota’s, elektronische routeplanners, etc. Bewaar deze informatie daarom goed.

Easy Rit Registratie


easy_rit_registratiePrijs: Gratis (alleen vandaag 12-1-2011)
appcenter_4sterren
download_iphone

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord