Winnares App Store-wedstrijd hing telefoon direct op

itunes_giftDe gelukkige winnares van de App Store-wedstrijd, Gail Davis, heeft zonder pardon het telefoontje van Apple om haar te feliciteren opgehangen. Zij dacht dat ze in de maling werd genomen en vertelt de pers dat zij dacht dat het om een 'prank call' ging. Ze zou tegen de andere kant van de lijn hebben gezegd niet geïnteresseerd te zijn. Vervolgens heeft ze de telefoon neergelegd.

De App Store-wedstrijd werd gehouden als viering voor het bereiken van 10.000.000.000 downloads. Eén van de dochters van de winnares had zaterdagochtend meerdere apps uit de App Store gedownload waarvan één de 10 miljardste was. Dit leverde haar een iTunes cadeaubon op van $10.000.

Nadat Davis de telefoon had neergelegd kwamen de dochters haar vertellen dat het wel degelijk Apple kon zijn die hen wilde feliciteren met de prijs. Ze kreeg een moment van paniek en belde direct Apple op waar een callcenter-medewerker haar helaas niet verder kon helpen.

Uiteindelijk belde een paar uur later opnieuw een collega van Eddie Cue, vice president van iTunes, op om het gezin alsnog te feliciteren met de iTunes-bon. Wat ze met de prijs gaan doen? De dochters weten in ieder geval al welke apps ze gaan downloaden voor hun iPod touch en moeder en vader zullen eens bekijken of zij hun nano eens zullen upgraden.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord