Pathé 3.0: vernieuwde interface en direct bioscoopkaartjes bestellen

pathe_icoonGisteren is een nieuwe grote update voor de officiële Pathé-app uitgebracht. Met Pathé Mobiel 3.0 vind je altijd welke films op dit moment in de bioscoop draaien en vanaf nu is het zelfs mogelijk om direct tickets voor films aan te kopen vanaf je iPhone, iPod touch of iPad.

Eerste indruk

Het eerste dat meteen opvalt aan de vernieuwde Pathé-app is de interface. De app heeft een totaal nieuw uiterlijk gekregen. Natuurlijk blijven de huiskleuren van Pathé altijd zichtbaar, de app bevat daardoor veel zwart en geel. Ook ondersteunt de app nu het Retina Display van de iPhone 4 en heeft de app een nieuw icoon.

Screenshots

pathe_sh_3pathe_sh_2pathe_sh_1

Tickets bestellen

Met Pathé 3.0 is het mogelijk om vanuit de applicatie direct bioscoopkaartjes te bestellen. Wanneer je aangekomen bent bij de bios scan je de barcode op je iPhone en kun je genieten van de film.

Afrekenen gaat gemakkelijk via PayPal, Creditcards en Hyves Afrekenen. Bij je bestelling kan je gemakkelijk meerdere kaartjes toevoegen en ook 3D-brillen worden automatisch aan de bestelling toegevoegd.

Heb je een Pathé Unlimited Card, dan kun je vanuit de app direct je kaartjes reserveren.

Pathé


pathePrijs: Gratis!
download_iphone

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord