De iPod nano blind bedienen

ipodnano_6g_3Wellicht dat het in de toekomst mogelijk is om de nieuwe iPod nano blind te bedienen. Een nieuw aangevraagd patent van Apple laat ons zien dat het mogelijk moet worden om de muziekspeler te bedienen zonder op het scherm te kijken.

Mocht het patent ook daadwerkelijk worden uitgewerkt kunnen we dus een nieuwe generatie iPod nano verwachten die veel gemakkelijker te bedienen is vanuit je broekzak. Met de huidige iPod nano is het volgens meerdere lastig om het kleine touchscreen van de nano vanuit je zak te bedienen.

Lees meer

Apple introduceert nieuwe iPod nano

ipodnano_6g_1Tijdens het Media-event van dit jaar heeft Apple een nieuwe iPod nano aan het publiek gepresenteerd. De nieuwe iPod nano beschikt nu ook over alleen een touchscreen met Multi Touch. Het clickwheel is verdwenen.

De nieuwe iPod nano is 46% kleiner en 42% lichter. Het beschikt over VoiceOver, FM radio en een stappenteller en nog veel meer functies. Ook is de batterij verbeterd.

Lees meer

Apple introduceert nieuwe iPod touch

ipodtouch_4g_1Tijdens het Media-event van dit jaar heeft Apple een nieuwe iPod touch aan het publiek gepresenteerd. De nieuwe iPod touch is nog dunner dan de vorige generatie en beschikt over het Retina Display!

Verder beschikt de nieuwe iPod touch over Apple's A4-chip en een camera in de voorkant, voor FaceTime. Een camera in de achterkant is er natuurlijk ook bij, en deze kan video's opnemen in HD-kwaliteit, netzoals op de iPhone 4.

Lees meer

Apple introduceert nieuwe iPod shuffle

ipodshuffle_4g_2Tijdens het Media-event van dit jaar heeft Apple een nieuwe iPod shyffle aan het publiek gepresenteerd. De nieuwe iPod shuffle, de vierde generatie, beschikt nu weer over knoppen én over VoiceOver.

Volgens Apple miste de gebruikers de knoppen bij de derde generatie iPod shuffle. Maar zij hielden ook van het gebruik van afspeellijsten met VoiceOver. Dus Apple combineerde de twee in een nieuwe iPod shuffle.

Lees meer

Apple's media-event officieel op 1 september

media_event_2010Het is na alle geruchten nu toch echt officieel bekend: Apple's jaarlijkse media-event wordt dit jaar gehouden op 1 september. Het evenement wordt gehouden in San Francisco om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Uit de bovenstaande uitnodiging van Apple aan de pers is af te leiden dat het evenement gaat draaien om muziek en dan denken wij natuurlijk allemaal meteen aan de iPod. Hoe dan ook, het is natuurlijk altijd nog mogelijk dat de geruchten geen broodje-aap-verhalen zijn en dat Apple tijdens dit evenement ook met een nieuwe Apple TV komt.

Lees meer

Nieuwe iPods en Apple TV op 7 september

Inmiddels is door Apple officieel bekend gemaakt dat het evenement plaatsvindt op 1 september. Lees meer...

ipodtouch_02Volgens Bloomberg wordt Apple's jaarlijkse media-event dit jaar gehouden op 7 september, de datum dus waarop we nieuwe iPods kunnen verwachten. September is de voorgaande jaren altijd de maand geweest voor dit Special Event.

Bloomberg weet ons ook te vertellen dat het dit jaar niet alleen bij nieuwe iPods blijft. We kunnen ons voorbereiden op een nieuwe, goedkopere Apple TV, zoals al vele geruchten ons doen vertellen. Ook het huren van TV-programma's via iTunes zou vanaf 7 september mogelijk worden, zoals we eerder vandaag al schreven.

Lees meer

Apple vervangt oververhitte iPod nano's

ipodnano_eerste_generatieApple in Japan gaat alle iPod nano's die door oververhitting defect zijn geraakt, vervangen, dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt. Het Japanse ministerie van Economie eiste op Apple's website een duidelijke waarschuwing over mogelijk gevaar van overhitting dat optreedt bij de eerste generatie van de iPod nano.

Volgens Apple komt oververhitting van de batterij in zeldzame gevallen voor. In totaal kreeg het ministerie 27 klachten binnen over een overhitte iPod. Bij zes van deze gevallen liepen de gebruikers brandwonden op.

Lees meer

Foto's nieuwe iPod touch laten FaceTime-camera zien

ipodtouch_02Foto's die zijn opgedoken op het internet wijzen erop dat de nieuwe generatie van de iPod touch mogelijk gaat beschikken over een camera in de voorkant, voor FaceTime. Ook zou een fabrikant van iPod-accessoires een beschermhoesje hebben geproduceerd dat over een camera- en flitsopening beschikt.

Op de foto's is het frontplaatje van een mogelijk nieuwe generatie iPod touch te zien met daarin een opening voor een camera. Hoogstwaarschijnlijk zou deze camera dan voor Apple's FaceTime bedoeld zijn dat werkt via het Wi-Fi-netwerk. Gebruikers zouden elkaar dan kunnen opzoeken via hun e-mailadres o.i.d. aangezien een iPod touch niet beschikt over een mobiel telefoonnummer.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord