Foto's nieuwe iPod touch laten FaceTime-camera zien

ipodtouch_02Foto's die zijn opgedoken op het internet wijzen erop dat de nieuwe generatie van de iPod touch mogelijk gaat beschikken over een camera in de voorkant, voor FaceTime. Ook zou een fabrikant van iPod-accessoires een beschermhoesje hebben geproduceerd dat over een camera- en flitsopening beschikt.

Op de foto's is het frontplaatje van een mogelijk nieuwe generatie iPod touch te zien met daarin een opening voor een camera. Hoogstwaarschijnlijk zou deze camera dan voor Apple's FaceTime bedoeld zijn dat werkt via het Wi-Fi-netwerk. Gebruikers zouden elkaar dan kunnen opzoeken via hun e-mailadres o.i.d. aangezien een iPod touch niet beschikt over een mobiel telefoonnummer.

ipodtouch_4g_1

Aan het frontplaatje zit een label bevestigd waar de tekst 'Apple © 2010' op staat.

ipodtouch_4g_2

De foto's kunnen natuurlijk een prototype voorstellen. Bij de iPhone 4 hadden we het geluk dat het prototype ook daadwerkelijk het design had van de uiteindelijke versie. Maar bij de iPod touch is dit niet altijd het geval. Vorig jaar verschenen er namelijk ook foto's van een iPod touch met een camera in de achterkant maar die hebben we (voorlopig) nog niet zien uitkomen.

Over een kleine maand worden de nieuwe iPods aan ons gepresenteerd. Dan zullen we zien of er miljoenen FaceTime-gebruikers bijkomen.

Inmiddels is bekend dat in een beta-versie van iOS 4.1 FaceTime ook kan worden gebruikt met e-mailadressen.
AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord