Nieuwe iPods en Apple TV op 7 september

Inmiddels is door Apple officieel bekend gemaakt dat het evenement plaatsvindt op 1 september. Lees meer...

ipodtouch_02Volgens Bloomberg wordt Apple's jaarlijkse media-event dit jaar gehouden op 7 september, de datum dus waarop we nieuwe iPods kunnen verwachten. September is de voorgaande jaren altijd de maand geweest voor dit Special Event.

Bloomberg weet ons ook te vertellen dat het dit jaar niet alleen bij nieuwe iPods blijft. We kunnen ons voorbereiden op een nieuwe, goedkopere Apple TV, zoals al vele geruchten ons doen vertellen. Ook het huren van TV-programma's via iTunes zou vanaf 7 september mogelijk worden, zoals we eerder vandaag al schreven.

Opvallend is dat Apple's 'Back-to-school'-actie in de Online Store eindigt op 7 september. Tijdens deze actie krijgen studenten een iPod met fikse korting (bijvoorbeeld 160 euro korting op een iPod touch) bij aanschaf van een Mac, om de voorraad 'oude' iPods kwijt te raken.

Tijdens het media-event kunnen we (onder andere) een nieuwe iPod touch verwachten met camera en wellicht ook met een camera aan de voorkant, voor FaceTime. Officiële berichten zijn, zoals altijd, nog niet de deur uitgedaan. Dus, laten we ons verrassen...

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord