Nieuwe iTunes-voorwaarden wijzen op downloaden en huren van films

itunes_icoonMisschien wordt het binnenkort dan toch eindelijk mogelijk om in de Nederlandse iTunes Store films te downloaden en deze op je Mac of PC te huren. Vorige week deed One More Thing al melding van bronnen die beweren dat de Apple TV samen met een iTunes Movie Store dit jaar nog naar Nederland komt.

Toch is nog altijd onduidelijk of het kopen van films in iTunes in Nederland mogelijk wordt. In ons land kleven er namelijk allerlei regeltjes aan. Bij het huren van films zouden deze regels minder in de weg zitten. Films streamen via bijvoorbeeld een Apple TV zou een goede oplossing zijn.

iTunes vertelt het volgende over de vernieuwde voorwaarden:

De Algemene Voorwaarden voor iTunes Store zijn geactualiseerd om de mogelijkheid tot het downloaden en huren van films weer te geven.

voorwaarden_itunes_02_2011

Overigens is het niet bekend of het alleen gaat om de mogelijkheid om films te huren of ook tv-programma's zoals in de Amerikaanse iTunes Store wel het geval is.

iTunes toont op dit moment geen opmerkelijke nieuwe functies dus het wordt afwachten wanneer de nieuwe functie beschikbaar komt, als dat überhaupt gaat gebeuren natuurlijk.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord