'Apple komt met vernieuwde Apple TV'

appletv2Volgens de website Engadget gaan er geruchten over specificaties van de nieuwe generatie van de Apple TV. Op dit moment wordt het apparaat nog gezien als een nog kleinere Mac Mini dat draait op een lichtere versie van Mac OS X.

De betere specificaties gaan het beeld van de Apple TV veranderen. Zo zou het apparaat veel kleiner worden en gaan draaien op het iPhone OS. Er is alleen aansluiting voor de stroomkabel en HD-video en blijft er een A4-processor inzitten met slechts 16GB schijfruimte. Engadget is van mening dat deze kleine opslagruimte erop wijst dat Apple TV gebruik gaat maken van online opslag. Experts zien het als een iPhone zonder scherm.

De misschien meest aantrekkelijk specificatie is wel de prijs. De huidige Apple TV wordt verkocht voor een prijs van 229 dollar, het nieuwe model zou, als de geruchten kloppen, verkocht gaan worden voor slechts 99 dollar!

Verder weet Engadget te vertellen dat zij denken dat de nieuwe Apple TV niet tijdens het WWDC 2010 gepresenteerd gaat worden maar dat dit later dit jaar gebeurt.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord