Vijf nieuwe Apple producten - een overzicht

imac_2010_1Wat is er veel gebeurd in de tijd dat iLogs.nl op vakantie was! En wij maar denken dat het komkommertijd was! De iPad is in Nederland en België gelanceerd en niet te vergeten de iPhone 4. Maar Apple verraste ons ook met vijf mooie, nieuwe producten!

Hieronder zie je een overzicht met de vijf nieuwe producten en lees je wat de update inhield.

iMac

imac_2010_2

De iMac heeft vooral een update van binnen gekregen. De modellen hebben nu nog snellere processors (i3, i5 en i7) gekregen waarmee Apple het een turbo-versie kan noemen. Ook is er een nieuw model geïntroduceerd. Een 21,5-inch met 3,2 GHz voor 1499 euro.

Mac Pro

macpro_2010_1

Het heeft lang op zich laten wachten maar daar is die dan: een nieuwe Mac Pro. Apple's krachtigst Mac wordt natuurlijk nog krachtiger, maar liefst 50%! En hij is geheel naar eigen wens aan te passen.

LED Cinema Display

led_cinema_display_2010_1

Zoals verwacht is het LED Cinema Display ook een update ondergaan. En Apple gaat lekker los op de pixels. Het beeldscherm is nu 27 inch met LED achtergrondverlichting. Hij is verkrijgbaar vanaf september.

Magic Trackpad

magic_trackpad_1

Helemaal nieuw is het Magic Trackpad. Het trackpad was al bekend van de MacBooks maar is nu ook beschikbaar voor je Apple desktop. Klikken, scrollen en vegen kan je aan je vingers overlaten.

Apple Battery Charger

battery_charger_1

Ook helemaal nieuw, en misschien een tikkeltje overwacht, is de Apple Battery Charger. Hij wordt geleverd met zes oplaadbare batterijen en natuurlijk een Apple-adapter.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord