De vernieuwde MacBook Pro

macbook_pro_update_02_2011Apple heeft een vernieuwde MacBook Pro uitgebracht. De updates aan de notebook-lijn zijn allemaal in de binnenkant van de MacBook Pro te vinden. De aluminium buitenkant van de notebook heeft dus verandering ondergaan.

De nieuwe MacBook Pro's, alle modellen van 13 inch tot 17 inch, beschikken nu over een betere en krachtigere processors. De tweede generatie van Intel's 'Core i' wordt nu standaard meegeleverd met elke nieuwe MacBook Pro waar overigens een tweede 13 inch model aan is toegevoegd. Deze beschikt over een snellere processor en een grotere harde schijf.

Harde schijf

Over harde schijven gesproken, ook deze is verbeterd bij elk model. De capaciteit is verhoogd maar wie graag een SSD opslag wenst wordt helaas teleurgesteld.

macbook_pro_02_2011_01

Intel HD Graphics

Alle MacBook Pro's worden nu geleverd met Intel HD Graphics 3000. Samen met de nieuwe AMD's Radeon HD chips is de notebook nu ook qua graphics veel sterker.

Thunderbolt-aansluiting

Ook beschikt de nieuwe MacBook Pro over een nieuwe aansluiting voor externe apparatuur. Thunderbolt, de opvolger van Intel voor USB-poorten, bevindt zich nu in de MacBook Pro en kan ook gebruikt worden als Mini-display poort die al eerder op de notebooks te vinden was.

macbook_pro_thunderbolt

FaceTime HD

Met de MacBook Pro is het verder mogelijk om in HD met elkaar te FaceTimen. Dit kan vooral van pas komen als je met iemand spreekt die een iPhone 4 heeft. Ook is het mogelijk om filmpjes voor bijvoorbeeld YouTube in High Definition op te nemen.

macbook_pro_facetime_hd

De nieuwe MacBook Pro's zijn vanaf vandaag te bestellen. Prijzen vind je op de website van Apple of natuurlijk bij jouw APR.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord