'Apple's WWDC-evenement dit jaar van 5 tot 9 juni'

wwdc2011Volgens geruchten vindt Apple's WWDC-evenement (Worldwide Developers Conference) dit jaar plaats van 5 tot 9 juni 2011. Het evenement zal gehouden worden in het Moscone Center in San Fransisco. Uit de agenda van het Moscone Center valt te concluderen dat Apple de zaak heeft gereserveerd onder de term 'Corporate Meeting'.

Tijdens het WWDC van dit jaar wordt veel verwacht van de nieuwe versie van Apple's populaire besturingssysteem voor de Mac. Mac OS X Lion, versie 10.7, zal komende zomer namelijk gelanceerd worden mits alles volgens schema verloopt. Dat vertelde Steve Jobs ons tijdens het 'Back to the Mac'-evenement op 20 oktober 2010.

Lees meer

'Back to Mac'-event live te bekijken via livestream

event_back_to_macNetzoals bij het vorige Apple-event, het Media-event van afgelopen september, biedt Apple vanavond een weer livestream aan van 'Back to Mac'. De stream is vanavond, 19:00 uur Nederlandse tijd, te bekijken via de website van Apple.

Voor het bekijken van de livestream moet je weer over de nodige systeemeisen voldoen. De video is alleen te bekijken met een Mac die over Snow Leopard (Mac OS X 10.6) beschikt en met een iPod touch, iPhone en iPad die over iOS 3.0 of hoger beschikt. Mac-gebruikers zonder Snow Leopard, Windows-gebruikers en iOS-gebruikers zonder iOS 3.0 of 4.0 zijn helaas dus niet welkom.

Lees meer

Apple houdt 20 oktober Mac-event

event_back_to_macApple heeft een Mac-gerelateerde persconferentie aangekondigd in een officiële uitnodiging, dat meldt Engadget. Het 'Back to Mac'-event vindt plaats op 20 oktober, 19:00 uur Nederlandse tijd. Wat er allemaal voor moois gepresenteerd gaat worden, is natuurlijk nog maar de vraag.

De uitnodiging laat ons het Apple-logo zien met daarachter een verscholen leeuw. Het wijst er dus op dat we bij 'Back to Mac' iets over de nieuwe versie van Mac OS X kunnen verwachten. Over de naam zijn we het in ieder geval eens; Mac OS X 10.7 gaat Lion heten.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord