'Apple's WWDC-evenement dit jaar van 5 tot 9 juni'

wwdc2011Volgens geruchten vindt Apple's WWDC-evenement (Worldwide Developers Conference) dit jaar plaats van 5 tot 9 juni 2011. Het evenement zal gehouden worden in het Moscone Center in San Fransisco. Uit de agenda van het Moscone Center valt te concluderen dat Apple de zaak heeft gereserveerd onder de term 'Corporate Meeting'.

Tijdens het WWDC van dit jaar wordt veel verwacht van de nieuwe versie van Apple's populaire besturingssysteem voor de Mac. Mac OS X Lion, versie 10.7, zal komende zomer namelijk gelanceerd worden mits alles volgens schema verloopt. Dat vertelde Steve Jobs ons tijdens het 'Back to the Mac'-evenement op 20 oktober 2010.

Het WWDC zou ook een perfecte gelegenheid zijn van Apple om de nieuwe iPhone 5 aan het publiek te presenteren. Over hoe deze nieuwe generatie van de iPhone eruit gaan zien en welke functie deze bezit kunnen we tot nu toe alleen nog maar speculeren.

Natuurlijk is nog niets zeker over de exacte, werkelijke data van het WWDC. Het gaat uiteindelijk slechts om een reservering die dit jaar al vaker voorkomen in de agenda van het Moscone Center. Zo staat op zowel 10 en 11 mei als op 22 en 23 juni een 'Conference Meeting' gepland.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord