App Store voor Mac nu geopend!

mac_appstore_2Het moment is daar: de App Store voor Mac heeft het daglicht gezien en is nu te downloaden! De Mac App Store werkt volgens hetzelfde principe als die er al was voor de iPhone, iPad en iPod touch. Downloaden en installeren gaat met een paar klikken en boem, het programma staat op je Mac!

De Mac App Store is tot nu toe alleen beschikbaar voor Mac OS X Snow Leopard (versie 10.6). De nieuwe versie van het besturingssysteem, Mac OS X Lion 10.7 komt volgende zomer uit, natuurlijk inclusief de Mac App Store.

De App Store voor de Mac is te downloaden via 'Software-update'.


De beste apps op één plek

mac_appstore_1De Mac App Store werkt net zo eenvoudig als op de iPhone, iPad en iPod touch. Programma's download je met één klik. Veel programma's zullen we al kennen want waarom zouden succesvolle apps voor de iPhone ook niet populair zijn op de Mac. Reden genoeg dus om als app-ontwikkelaar aan de slag te gaan. Ongetwijfeld zitten er ook apps tussen die ontwikkeld zijn door Apple zelf, zoals Pages, Numbers en Keynote.

Lange, ingewikkelde installaties? Geen sprake van!

mac_appstore_installatieInstalleren van programma's op een computer was nog nooit zo makkelijk als met de Mac App Store. Programma's installeer je namelijk met een simpele klik. Het enige wat je hoeft te doen is je wachtwoord intikken van je Apple ID en het programma installeert zich helemaal vanzelf en is binnen no-time klaar voor gebruik.

Eén voor allen, allen voor één!

mac_appstore_2Heb je meer Macs dan is dat voor de apps uit de Mac App Store geen probleem. Alle apps die je op je ene Mac download kan je namelijk net zo makkelijk installeren op je andere Mac, zonder dat je twee keer moet betalen. Het is weer net zo makkelijk: met één klik installeer je de apps op je tweede, derde of vierde Mac!

Zoeken naar updates is verleden tijd

mac_appstore_updatesOntwikkelaars van apps voor de Mac App Store brengen continu updates uit om apps nog beter te maken dan dat ze al zijn. Zodra een update voor één voor jouw apps beschikbaar is, laat de Mac App Store je dat weten zodat je altijd up-to-date blijft en altijd over de laatste versie beschikt.


AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord