Hallo.

Hoe kunnen we je helpen?

Ontdek meer dan 2.250 tips, onontdekte features en apps voor iPhone en iPad.

iphone xs homescreen

Vanaf het eerste moment dat je de iPhone gebruikt, kom je in aanraking met functies en features die onmiskenbaar zijn. Maar als je dieper in je telefoon duikt, kom je nog veel meer innovaties tegen. Wij helpen jou deze innovaties te ontdekken, zodat je ze daarna zelf kan gebruiken.

Nieuwste updates in Tips & Features

Kwartaalcijfers Apple doen AEX stijgen

aex-indexDoor invloed van de goede kwartaalcijfers van Apple is de AEX vandaag hoger geopend. De AEX-index in Amsterdam stond na een half uurtje handelen op 355,83 punten, een groei van 0,2 procent.

Apple heeft, ten opzichte van het vorige kwartaal, een omzetgroei geboekt van 50 procent. Ook heeft het bedrijf de nettowinst weten te verdubbelen: van 1,7 miljard tot 3,07 miljard dollar. De winst per aandeel was onverwacht voor analisten, deze bedroeg 3,33 dollar, zoals staat in de kwartaalcijfers die Apple gister bekend heeft gemaakt.

De goede kwartaalcijfers hebben in de beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs niet voor opvallende veranderingen gezorgd.

Beveilig je iPhone voor diefstal en verlies

zoek mijn iphone verloren modus

Met Zoek mijn iPhone, kan je door gebruik te maken van iCloud je telefoon opsporen zodra deze gestolen of verloren is. Wij adviseren je graag hoe je Zoek mijn iPhone kan instellen en gebruiken.

Alles over Zoek mijn iPhone

Binnen een paar minuten een snellere iPhone

iphone 7 gold

Hoe sneller jij je iPhone kan gebruiken, hoe meer je er iedere dag mee kunt doen. Daarom hebben wij 9 tips op een rij gezet waarmee je binnen enkele minuten een snellere telefoon hebt.

Aan de slag

 

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord