Gratis promotie van uw iPhone- en iPad-apps

U bent een iOS-ontwikkelaar en wilt graag uw apps voor iPhone, iPad en iPod touch promoten en onder de aandacht brengen bij iPhone- en iPad-gebruikers? Daar helpt AppLimited u graag bij! Wij publiceren kosteloos een artikel of review over uw app en u bereikt daarmee duizenden iOS-fanaten!

Op dit moment is het indienen van apps niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak

nieuwsartikelUw app gratis op AppLimited

AppLimited biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw app onder de aandacht brengen bij gebruikers van iPhone, iPad en iOS. Lever ons simpelweg een zelfgeschreven artikel aan waarin u de functionaliteit van uw app beschrijft en u de lezer laat zien op welke manier uw app bijdraagt aan de ervaring van een iPhone, iPad en iPod touch.

Om uw artikel aan ons door te sturen, dient het artikel aan enkele voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

  • Het artikel is op unieke wijze voor AppLimited geschreven en is op geen enkele andere website te vinden.
  • Het artikel is niet gelijk aan de beschrijving van de app in de App Store.
  • Het artikel bevat uitsluitend een link naar de App Store. Wilt u een artikel aanleveren met links naar andere websites, dan zijn hier kosten aan verbonden. Neem daarvoor contact met ons op.
  • Het kan artikel mag ten alle tijden verwijderd of gewijzigd worden door de redactie van AppLimited. De redactie van AppLimited bepaalt de tone of voice en kan daarvoor het artikel herschrijven. Ook de opmaak van het artikel (zoals de keuze voor het plaatsen van afbeeldingen, screenshots, video's etc.) blijft in onze handen.

Voldoet uw app aan de bovenstaande voorwaarden, dan is het aanleveren van een artikel over uw app bij AppLimited geheel kosteloos. Gratis promotie voor uw apps dus!

Voordat u een artikel aan ons aanlevert, zouden we graag eerst op de hoogte gebracht willen worden welke app u op onze website wilt uitlichten. Gebruik het formulier om uw app(s) in te dienen.

AppLimited zal na het ontvangen van uw aanvraag, de app(s) beoordelen en eventueel overgaan tot het publiceren van een artikel. In dat geval nemen wij na het indienen van de app per e-mail contact met u op. Helaas kan AppLimited niet garanderen dat wij alle aanvragen in behandeling nemen en altijd een artikel over uw app kunnen plaatsen. 

Bent u geïnteresseerd in een gratis artikel over uw iOS-app? Dien uw app(s) dan direct in >

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord