applimited iphone6Klaar voor een nieuwe uitdaging?

AppLimited is op zoek naar gedreven initiatiefnemers om de website naar een hoger niveau te tillen. Denk jij dat je het in je hebt om van AppLimited een levendig platform te maken rondom iOS-apps? Bekijk dan snel de onderstaande functies die voor jou open staan.


Editor

Als Editor ben jij hét gezicht van de website. Je schrijft artikelen over alles wat maar met Apple en iOS-apps te maken heeft. Je schrijft verassende en spraakmakende content die bezoekers van AppLimited zal aanspreken en door vervolgens honderden mensen wordt gelezen. Je schrijft niet alleen reviews over nieuwe, noemenswaardige apps, maar zal ook artikelen schrijven waarin je bezoekers laat zien op welke manier iOS-apps kunnen bijdragen aan hun lifestyle.

Een Editor kan zich op AppLimited volledig uitleven. Je bent vrij in het kiezen van je eigen onderwerpen en bent vrij om geheel op jouw manier een artikel samen te stellen. Daarnaast doe je ervaring op die waardevol kan zijn voor toekomstige werkgevers.

Wie zoeken we?

Bij AppLimited staan we open voor iedereen die ervan overtuigd is dat hij of zij een steentje bij kan dragen. Het is dus geen probleem als je niet beschikt over relevante werkervaring of een afgeronde studie. Omdat wij op zoek zijn naar een jonge schrijfstijl, is de enige voorwaarde dat je tussen de 17 en 28 jaar oud bent. Ideaal dus voor bijvoorbeeld studenten die ervaring willen opdoen bij een start-up of op zoek zijn naar een mooie uitdaging!

Public Relations Officer

Als Public Relations Officer krijg jij de verantwoordelijk van de merknaam AppLimited in handen. Je onderhoudt niet alleen de samenwerking met andere websites, je zal ook onze sociale media kanalen gebruiken om bezoekers ook buiten de website om te bereiken. Bovendien kan je op zoek gaan naar nieuwe manieren om AppLimited op de kaart te zetten.

Een Public Relations Officer kan zich op AppLimited volledig uitleven. Je mag op geheel eigen wijze te werk gaan om de merknaam AppLimited te versterken. Daarnaast doe je ervaring op die waardevol kan zijn voor toekomstige werkgevers.

Wie zoeken we?

Bij AppLimited staan we open voor iedereen die ervan overtuigd is dat hij of zij een steentje bij kan dragen. Het is dus geen probleem als je niet beschikt over relevante werkervaring of een afgeronde studie. Enige voorwaarde is dat je tussen de 17 en 40 jaar oud bent. Ideaal dus voor bijvoorbeeld studenten die ervaring willen opdoen bij een start-up of op zoek zijn naar een mooie uitdaging!

Wat biedt AppLimited?

De functie van Editor of Public Relations Officer zal in eerste instantie op vrijwillige basis plaatsvinden. Zodra we een ijzersterk team hebben gevormd en dankzij ieders inspanning AppLimited een waardevol platform is geworden, zal een beloningsstructuur uiteraard niet ontbreken.

Momenteel doet AppLimited er alles aan om al zo veel mogelijk middelen beschikbaar te stellen om kwalitatiefvolle artikelen te kunnen publiceren. Denk aan promocodes voor Editors zodat zij ook over betaalde apps een review kunnen opstellen. Bovendien komt het gehele team van AppLimited regelmatig samen in Amsterdam voor een teambuildingactiviteit.

Aanmeldprocedure

Heb je interesse in één van de bovenstaande functies en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons dan versterken om van AppLimited een succes te maken. Neem contact op met Olivier Thé via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over de bovenstaande functies, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom bij ons langs in Amsterdam voor een kop koffie.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord