App Reviews

In onze App Reviews kijken we met kritische blik uitgebreid naar alles wat een app te bieden heeft. Dat levert uiteindelijk een eerlijk en rechtvaardig oordeel op.

Review: de meest actuele vertrektijden van jouw bus of tram in Openbaar Vervoer voor iPhone

openbaar vervoer app iphoneReis je vaak met het openbaar vervoer dan ken je de ergenissen wel: trams en bussen die te laat komen of te vroeg wegrijden. De ontwetendheid of je bus of tram nog komt, kan je behoorlijk wat stress opleveren. Met de app Openbaar Vervoer kan deze stress aanzienlijk afnemen doordat je precies kan zien waar je tram of bus op dat moment is.

Lees meer

Review: Eindelijk is die daar: de Spotify-app voor iPad

spotify ipad appWe hebben er lang, misschien iets te lang, op moeten wachten maar het moment is daar: Spotify is nu eindelijk ook te gebruiken op het grote scherm van de iPad. De iPhone-app heeft namelijk een update gekregen waardoor de app nu universeel is geworden!

Lees meer

Maak gemakkelijk aantekeningen op al je PDF-bestanden met Easy Annotate (review)

easy annotate voor iPadWil je eenvoudig en snel aantekeningen kunnen maken op een pdf-bestand op je iPad? De iPad-app Easy Annotate biedt de ideale oplossing voor je. Want met deze app kan je heel easy allerlei teksten en aantekeningen toevoegen aan een pdf-bestand, en zelfs op twee tegelijk!

Lees meer

Review: Op een stijvolle manier radio luisteren op je iPad met Ether HD

ether ipad appHet luisteren naar radio op je iPad is en blijft natuurlijk populair, daarom is het niet zo gek dat er meerdere apps te verkrijgen zijn die dit mogelijk maken. De van Nederlandse bodem afkomstige app 'Ether' was er al voor iPhone, maar heeft nu ook een eigen iPad-versie gekregen.

Lees meer

Review: De nieuwe, prachtige kookhulp van Albert Heijn op de iPad: Allerhande Koken

allerhande kokenElke dag een heerlijk gerecht op tafel zetten wordt een stuk gemakkelijker met de nieuwe iPad-app Allerhande Koken. Met deze app van Albert Heijn haal je een handige maar vooral prachtige kookhulp in huis waarmee je elke week de lekkerste recepten van Allerhande kan maken. De nieuwe app staat los van het Allerhande-magazine dat Albert Heijn eerder al naar de iPad bracht.

Lees meer

Review: Paper voor iPad is zoals Penultimate maar dan mooier

paper ipad appHet maken van aantekeningen en schetsen kan bijna niet ontbreken op de iPad. Vandaar dat er meerdere apps te verkrijgen zijn die dit mogelijk maken. Een app die eruit springt is het nieuwe Paper van ontwikkelaar FiftyThree.

Lees meer

Review: De ultieme vluchtplanner op je iPhone en iPad met Flight+

flight plus iphone ipad appReis je vaak met het vliegtuig en blijf je daarom altijd op de hoogte van de laatste vluchtgegevens dan kan je natuurlijk de website van de luchtvaartmaatschappij gebruiken maar veel makkelijker is de nieuwe iPhone- en iPad-app Flight+. Voor ons review gebruiken we de iPad-versie.

Lees meer

Review: Breng notities en takenlijsten samen in NOTE'd voor iPhone

noted iphone appEen groot deel van gebruikers van een iPhone en iPod touch gebruiken hun iOS-device wel eens als takenlijstje, boodschappenlijstje en om notities te maken en te bewaren. De recent uitgebracht app NOTE'd brengt het maken van notities én het gebruiken van takenlijstjes samen in één app.

Lees meer

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord