Maak gemakkelijk aantekeningen op al je PDF-bestanden met Easy Annotate (review)

easy annotate voor iPadWil je eenvoudig en snel aantekeningen kunnen maken op een pdf-bestand op je iPad? De iPad-app Easy Annotate biedt de ideale oplossing voor je. Want met deze app kan je heel easy allerlei teksten en aantekeningen toevoegen aan een pdf-bestand, en zelfs op twee tegelijk!

Na het installeren van Easy Annotate is het eerste bestand dat je kan annoteren de interactieve handleiding van de app die je snel door de functies en mogelijkheden van de app heen werkt. Maar als je snel aan de slag wilt gaan, dan heb je die handleiding eigenlijk helemaal niet nodig. Alles in de app wijst zich vanzelf. In de app vind je namelijk geen lastige, grote menu's maar een handige takenbalk met iconen waar je de gehele app mee kan bedienen.

Het openen van een bestand in Easy Annotate is een fluitje van een cent. De app kan je namelijk linken aan je Dropbox-account of je kan de bestandsdeling van iTunes gebruiken. Je kan uiteraard ook een pdf-bestand vanuit Safari of een andere app in Easy Annotate laten openen.

Zodra je het gewenste bestand op je iPad geopend hebt, kan je beginnen met het maken van aantekeningen. Je kan kiezen uit verschillende opties. Zo kan je tekst markeren, onderstrepen of doorhalen waarbij de app de tekst op het pdf-bestand automatisch herkend en selecteert. Maar uiteraard kan je ook je eigen tekst of figuur tekenen, een tekstballon toevoegen of een tekstvak invoegen. En elke aantekening kan je door middel van de Inspector geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld een andere kleur kiezen, de doorzichtigheid aanpassen en de dikte van jouw aantekening wijzigen.

Een unieke mogelijkheid in Easy Annotate is dat je twee pdf-bestanden tegelijk kan openen. Door je iPad in de liggende houding te gebruiken, krijg je de twee bestanden naast elkaar te zien en kan je door alle twee de bestanden bladeren. Gebruik je de iPad in de staande houding, dan kan je door middel van een knop in de takenbalk wisselen tussen de twee bestanden.

Conclusie

Easy Annotate is een geweldig eenvoudige app waarmee je gemakkelijk aantekeningen maakt op een pfd-bestand. Je kan die aantekeningen eenvoudig toevoegen en geheel naar eigen wens aanpassen. Helemaal handig is de mogelijkheid om twee pdf-bestanden naast elkaar te openen. Easy Annotate is dus dé app waar studenten en alle anderen die gemakkelijk pfd-aantekeningen wil kunnen maken, op hebben gewacht!

Easy Annotate voor iPad
Prijs: € 2.69

 Nu downloaden  Meer over deze app

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord